Cum vă poate ajuta TENA?

Pentru orice copil, încrederea este cheia către fericire şi succes. De aceea, odată ce ating o anumită vârstă, copiii pot deveni neliniştiţi dacă trebuie să poarte scutece. Sentimentul pe care îl au este că acest tip de produse subliniază problema lor de slăbire a funcţiei vezicii urinare, însemnând că sunt „imaturi” sau „bebeluşi”, chiar dacă sunt sau nu apţi din punct de vedere fizic.

Este posibil să puteţi obţine protecţia de care are nevoie copilul dumneavoastră prin compensare, prin intermediul programului de sănătate.

Aflaţi cum

Fără o îngrijire care să arate înţelegere, aceasta le poate distruge încrederea în sine şi îi poate determina să se retragă de la distracţia şi jocul cu prietenii. De aceea este important să îi asiguraţi că sunt normali, că aceste lucruri li se pot întâmpla multor copii şi că slăbirea funcţiei vezicii urinare este ceva ce va dispărea cel mai probabil odată cu vârsta.

Îngrijorarea lor principală va fi reprezentată de scurgeri. Dumneavoastră, ca părinte sau îngrijitor, veţi fi confortul lor fizic şi psihic, deşi veţi spera şi dumneavoastră că veţi avea parte de o noapte bună de somn.

Pentru toate aceste motive, produsele specialiştilor pot aduce un zâmbet pe faţa copiilor şi a celor care îi îngrijesc. 

Unde pot găsi informaţii despre produsele TENA pentru slăbirea funcţiei vezicii urinare?

Veţi găsi produse de incontinenţă pentru copii şi descrierea produselor. Puteţi merge la secţiunea Catalogul de produse.

Din cauza unui accident sau unei dizabilităţi, veţi găsi mai multe informaţii în secţiunea noastră despre Îngrijirea celor dragi.