Experimentaţi diferenţa pe care o poate aduce TENA pentru copilul dumneavoastră

Pentru a dezvolta produsele cele mai bune pentru copii şi îngrijitorii lor, trebuia să înţelegem atât nevoile fizice cât şi nevoile emoţionale implicite. Aşadar am cercetat toată baza de cunoştinţe a companiei noastre, inclusiv marca de scutece Libero, pentru a dezvolta o întreagă gamă de produse pentru toate nevoile copilului dumneavoastră.

Aparenţele pot însemna foarte mult pentru copii. De aceea ne-am asigurat că produsele noastre pentru incontinenţă nu permit scurgeri, nu au miros, nu foşnesc şi sunt invizibile pe sub haine. Şi mai important decât orice, nu îl vor face pe copilul dumneavoastră să se simtă ca un bebeluş.

Pentru părinţi cel mai important este să protejeze sănătatea şi încrederea copilului lor. De aceea contează atât de mult ca protecţia  copiilor în caz de slăbire a funcţiei vezicii urinare să nu prezinte scurgeri de urină. Nu numai că pielea tânără şi delicată este protejată, ci sunt reduse şi schimburile, deşeurile şi rufele murdare, reducând costurile.

Dar nu trebuie să ne credeţi pe cuvânt - descoperiţi singuri cum funcţionează produsele noastre.

De ce TENA este potrivită pentru copii şi îngrijitorii lor

Îi menţine pe copii încrezători şi în siguranţă oriunde merg

Protecţie discretă - pentru liniştea lor şi a dumneavoastră

Nu este nevoie să vă îngrijoraţi pentru mirosuri care să dea de gol

O formă perfectă pentru schimbare mai uşoară

Minimizează problemele pielii, mai ales pentru aceia care sunt nevoiţi să stea jos sau întinşi pentru perioade lungi de timp