Ce aţi dori să ştiţi despre incontinenţa la copii?

Toţi copiii de peste 3 ani nu prezintă scurgeri noaptea, nu-i aşa?

Descoperiţi adevărul

Această secţiune conţine informaţii şi sfaturi despre incontinenţă, urinarea spontană şi urinarea inconştientă la copii. Am încercat să adunăm tot ceea ce v-aţi dori, pe baza întrebărilor care ne sunt adresate cel mai des. Cu toate acestea, dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii despre felul în care slăbirea funcţiei vezicii urinare afectează copii mai mari sau copii cu dizabilităţi, vizitaţi secţiunea despre îngrijirea celor dragi.

 • Adevăr... sau ficţiune?

  Există câteva mituri cu privire la incontinenţa la copii. Faceţi testul nostru rapid şi uşor şi s-ar putea să descoperiţi câteva lucruri interesante. Poate că şi dumneavoastră aveţi câteva concepţii greşite de care nu vă daţi seama.

 • Ce cauzează slăbirea funcţiei vezicii urinare la copii?

  Ştiaţi că până la vârsta de zece ani, 1 din 15 copii încă mai udă patul? Aflaţi mai multe despre cauzele incontinenţei, inclusiv dizabilităţile şi urinarea spontană.

 • Ce puteţi face ca să îi ajutaţi

  Există numeroase metode prin care îl puteţi ajuta pe copilul dumneavoastră să înceapă să simtă că deţine controlul, de la alarme pentru udarea patului la reducerea consumului de lichide înainte de ora de culcare.

 • Cele mai bune soluţii pentru îngrijire

  Produsele pe care le alegeţi pot face diferenţa nu numai în ceea ce priveşte confortul şi starea de bine a copilului dumneavoastră, ci ar putea uşura şi rolul dumneavoastră, acela de îngrijitor.

 • O îngrijire deosebită nu trebuie să coste mai mult

  Bucuraţi-vă de mai mult timp petrecut împreună cu copilul dumneavoastră. Aflaţi toate modalităţile prin care produsele TENA vă pot ajuta să oferiţi o îngrijire mai bună.

 • Aflaţi despre opţiunile de tratament pentru dumneavoastră

  Informaţii despre tehnicile, produsele şi medicamentele care l-ar putea ajuta pe copilul dumneavoastră să obţină controlul vezicii.

 • Întrebările dumneavoastră

  Aici veţi găsi o listă de întrebări care ne sunt des adresate de către părinţi şi îngrijitori. Vedeţi dacă întrebările dumneavoastră îşi găsesc răspunsul aici.