O îngrijire deosebită nu trebuie să coste mai mult

Cea mai bună îngrijire posibilă

Cea mai importantă parte pentru o îngrijire bună a continenţei la copii este asigurarea confortului fizic şi emoţional, iar cheia pentru acest lucru este ca ei să rămână uscaţi. Să stea pe un produs ud sau să meargă înapoi la o saltea udă nu numai că este inconfortabil din punct de vedere fizic, ci poate să şi înăsprească sentimentul de ruşine al unui copil, ducând la o stare de nervozitate care nu este necesară.

Aşadar, care este secretul pentru cea mai bună îngrijire a continenţei?

  • Absorbţia rapidă de pe piele înseamnă lipsa umezelii inconfortabile.
  • Mai puţină umezeală înseamnă un risc mai mic de iritaţii ale pielii – mai ales în cazul în care copilul dumneavoastră trebuie să stea jos sau întins pentru perioade lungi de timp, din cauza vreunei dizabilităţi sau leziuni.
  • Mai puţine scurgeri înseamnă o teamă mai mică de situaţii delicate pentru copilul dumneavoastră.
  • Mai puţine scurgeri înseamnă să nu te trezeşti pe o saltea umedă.
  • Mai puţine scurgeri înseamnă mai puţin deranj nocturn pentru dumneavoastră şi copilul dumneavoastră.
  • Mai puţine scurgeri înseamnă mai puţine schimbări inoportune pentru copilul dumneavoastră şi mai puţine rufe murdare.
  • Produse mici, discrete, silenţioase vă vor ajuta copilul să se simtă normal şi în siguranţă. 
  • De asemenea, mai puţine scurgeri înseamnă de obicei că veţi trece şi dumneavoastră prin mai puţine game de produse pentru a oferi o îngrijire mai bună şi veţi reduce numărul de produse folosite, acest lucru fiind un avantaj şi din punct de vedere economic.

În final, scopul este acela de a vă asigura că incontinenţa nu interferează inutil cu confortul fizic sau încrederea copilului care se află în grija dumneavoastră.

Descoperiţi modul în care TENA se dedică creării unor produse care să ofere cea mai bună îngrijire posibilă în secţiunea Avantajul TENA.

Încercaţi Catalogul nostru de produse pentru a găsi produsul potrivit pentru dumneavoastră şi pentru nevoile copilului dumneavoastră.