Abordarea TENA pentru cea mai bună îngrijire a continenţei

Tot ceea ce facem are ca scop îmbunătăţirea calităţii vieţii celor care utilizează produsele şi serviciile noastre. Aşa că derulăm un program de cercetare continuu pentru cei pe care dorim să-i ajutăm, oferindu-ne o înţelegere incomparabilă a impactului managementului continenţei asupra persoanelor, îngrijitorilor, profesioniştilor în îngrijirea medicală, instituţiilor şi autorităţilor din îngrijirea medicală.

Aceste informaţii susţin programul nostru de cercetare şi dezvoltare, care este influenţat de asemenea şi de abilitatea şi expertiza oamenilor de ştiinţă şi a profesioniştilor în îngrijirea medicală din întreaga lume. Utilizăm diversele lor abilităţi pentru a dezvolta produse şi servicii fără precedent care diminuează în mod constant impactul incontinenţei asupra vieţii de zi cu zi.

În mod deosebit, această abordare a dus la multe inovaţii în crearea de produse cu capacitate mare de absorbţie care sunt ultra-uscate, delicate cu pielea şi foarte discrete. Acestea sunt cerinţe esenţiale pentru persoane care doresc să gestioneze incontinenţa fără a-şi afecta viaţa de zi cu zi.

Noi credem în influenţarea pozitivă a vieţii oamenilor

Credeam că nu-mi voi recăpăta niciodată încrederea să pot face plajă în bikini…
TENA Lady Mini Magic este protecţia noastră cea mai discretă.

Am învăţat să am încredere în ea acum… şi am încredere că va rămâne uscată.
Tehnologia noastră unică a stratului superior QuickDry şi a miezul super absorbant Lock Away Core garantează faptul că absorbantele şi scutecele tip chilot rămân uscate, confortabile şi sigure după utilizare.

Credeam că zilele lungi petrecute afară sunt de domeniul trecutului...nu şi cu TENA Pants Discreet.
TENA Pants Discreet - Un produs tip chilot care arată ca lenjeria intimă, dar oferă siguranţă şi confort pe durata întregii zile.

(Profesionişti în îngrijirea medicală din cadrul unui centru rezidenţial)
Când am început să folosim produsele TENA pentru persoanele din îngrijirea noastră, cazurile de iritaţie a pielii au dispărut pur şi simplu
Am introdus tehnologia FeelDry™ pentru toată gama de produse de îngrijire medicală. Acesta constă într-un strat superior dezvoltat special pentru a absorbi rapid lichidul în interior, suprafaţa ramânând uscată la contactul cu pielea după utilizare - chiar şi când se află sub presiune. Aceasta reduce riscul iritaţiei pielii, frecvenţa schimbărilor şi costurile asociate. De asemenea, îmbunătăţeşte considerabil confortul pacientului.

(Rudă care se ocupă de îngrijire)
La 65 de ani nu mai sunt aşa de în putere ca înainte, iar schimbarea scutecelor pentru incontinenţă ale mamei mele îmi exercita o presiune foarte mare asupra spatelui….
TENA Flex este un produs tip slip, conceput pentru a fi ergonomic, pentru a facilita schimbarea celor cu probleme de mobilitate, reducând în acelaşi timp riscul exercitării unei presiuni prea mari asupra spatelui îngrijitorilor. Acesta face procesul de schimbare mai uşor şi mai confortabil pentru amândoi.

Siguranţă

Toate produsele noastre sunt în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranţă şi poartă însemnul CE de conformitate cu directivele UE de siguranţă şi eficienţă.