Cine suntem noi

Cu peste 40 de ani de experienţă, TENA este liderul mondial în managementul incontinenţei, oferind produse şi servicii pentru persoane şi servicii de îngrijire medicală în peste 90 de ţări.

Ca lider de piaţă recunoscut (cu o cotă de piaţă de 40%) în Europa, suntem de asemenea o marcă în creştere în SUA şi suntem în proces de extindere în America Latină şi Centrală, în Orientul Îndepărtat, India şi alte regiuni în curs de dezvoltare. Suntem în fruntea dezvoltării de produse care îndeplinesc cererile personale, ale îngrijitorilor, ale personalului medical şi ale serviciilor de îngrijire medicală din întreaga lume.

Marca TENA aparţine SCA. Pe lângă TENA, SCA deţine mărci bine cunoscute precum Libresse, Nana, Nuvenia şi Bodyform pentru igienă feminină, şi mărcile de scutece Libero şi Drypers. NOTĂ pentru traducerea locală. Utilizaţi termenul local pentru „nappy”.

 

SCA a fost fondată în Suedia în 1929 de către Ivar Kreuger  şi are în prezent 50,000 de angajaţi, având o cifră de afaceri anuală de 11,5 miliarde €. Acţiunile companiei sunt cotate la bursele din Stockholm, Londra şi New York.