Misiunea TENA

Misiunea noastră este formulată clar: îmbunătăţirea vieţii persoanelor din întreaga lume, care suferă sau tratează incontinenţa sau slăbirea funcţiei vezicii urinare.

Cei mai importanţi sunt oamenii…

Pe lângă faptul că apare surprinzător de des, incontinenţa nu ţine cont de vârstă sau sănătate în general, afectând adeseori persoane care se află în floarea vârstei.

Deşi nu este în mod special o afecţiune medicală gravă, tabuul social observat în jurul incontinenţei poate afecta încrederea socială a oamenilor. Frica omniprezentă de un „accident” poate face ca multe din lucrurile pe care le facem în mod obişnuit - mersul la cumpărături, antrenamentul fizic, chiar şi ridicarea copilului pentru a-l îmbrăţişa - să pară intimidante.

Fără un management adecvat al acestei afecţiuni, există posibilitatea ca persoanele care suferă de incontinenţă să devină retrase şi să respingă lucrurile de care se bucură cel mai mult în viaţă.

TENA este dedicată ideii conform căreia incontinenţa nu ar trebui să împiedice oamenii să trăiască o viaţă fericită şi completă. Aceasta se află în esenţa a tot ceea ce facem: fie că dezvoltăm produse şi servicii, promovăm cea mai bună îngrijire a continenţei în cadrul instituţiilor medicale sau îmbunătăţim înţelegerea în cadrul publicului.

… şi oferirea unei mai bune îngrijiri


Într-o societate în curs de îmbătrânire, este inevitabilă creşterea numărului de oameni care necesită îngrijire practică, acasă, cu cei dragi, sau într-un centru rezidenţial profesional. Pentru rudele care se ocupă de îngrijire, îngrijirea incontinenţei poate fi o sarcină solicitantă din punct de vedere fizic, emoţional şi economic. Noi dorim să oferim cel mai bun sprijin şi cele mai bune sfaturi şi produse pentru a le ajuta să ofere cea mai bună calitate a vieţii, atât pentru ele cât şi pentru persoanele pe care le îngrijesc.

Dispunând de experienţa TENA în lucrul cu profesionişti din domeniul medical, continuăm să dezvoltăm produse mai eficiente, servicii şi materiale educaţionale care maximizează îngrijirea pacienţilor, luând în considerare necesităţile îngrijitorilor şi realitatea economică a furnizării de îngrijire medicală la scară mare.