Cele mai bune soluţii pentru îngrijire

Ce trebuie să căutaţi la un produs pentru incontinenţă?

Poate credeţi că produsele pentru incontinenţă sunt toate la fel, dar sunt anumite caracteristici ce reprezintă diferenţe semnificative în ceea ce priveşte confortul psihic şi starea de bine a persoanei pe care o îngrijiţi, ba chiar ar putea însemna un pas înainte spre a transforma rolul dvs., acela de îngrijitor, într-unul mai uşor. Această secţiune este un ghid practic în care sunt explicaţi factorii legaţi de protecţia în caz de incontinenţă, ce pot avea impact asupra calităţii îngrijirii şi a uşurării muncii îngrijitorului.

Cea mai bună îngrijire posibilă

Cel mai important aspect al grijii pentru cineva care suferă de incontinenţă este acela de a-i asigura celui drag atât confortul fizic cât şi cel emoţional. Cheia o reprezintă utilizarea acelor produse care oferă îngrijirea maximă, prevenind, în acelaşi timp, efectele secundare negative ale incontinenţei. Probleme precum scurgerile, trezirea pe o saltea umedă sau iritaţiile pielii au consecinţe de ordin fizic şi emoţional, fiind totodată şi consumatoare de timp.

Aşadar, care sunt factorii care pot ajuta la înlăturarea acestor consecinţe?
• Protecţia realizată prin absorbţie rapidă, pentru a limita cât mai mult contactul urinei cu pielea, înseamnă lipsa umezelii inconfortabile şi lipsa scurgerilor.
• Produsele create în funcţie de starea fizică şi psihică a pacientului sporesc confortul şi reduc întrebuinţarea produsului.
• Mai puţină umezeală înseamnă un risc mai mic de iritaţii ale pielii – mai ales dacă cel drag trebuie să stea jos sau întins pentru perioade lungi de timp, din cauza vreunei dizabilităţi sau leziuni.
• Dacă cel drag trebuie schimbat în poziţie culcată, produsele create special pentru această situaţie vor reduce efortul şi riscul de rănire pentru îngrijitor.
• Mai puţine scurgeri înseamnă un risc mai mic de a se trezi pe o saltea umedă.
• Mai puţine scurgeri înseamnă mai puţin deranj nocturn pentru dvs. şi pentru cel drag.
• Mai puţine scurgeri înseamnă mai puţine schimbări inoportune şi mai puţine rufe murdare.
• Mai puţine scurgeri înseamnă o teamă mai mică de situaţii delicate şi de retragere socială.
• O piele iritată mai puţin înseamnă că nu este nevoie de medicamente suplimentare pentru piele.
• Un indicator de umezeală poate însemna reducerea numărului de schimbări inutile de haine.
• Cum descoperi nivelul potrivit de absorbţie şi dimensiunile potrivite pentru cel drag: nu este neapărat necesar să alegeţi cea mai ridicată absorbţie şi este posibil să fie nevoie de produse diferite pentru utilizarea pe timp de zi şi pe timp de noapte.

Aşadar, o îngrijire eficientă înseamnă să alegeţi acea metodă de protecţie împotriva incontinenţei care ia în considerare toţi factorii de mai sus, asigurând maximum de confort pentru cel drag şi ajutând la minimizarea efortului fizic şi ca timp al îngrijirii incontinenţei, în cadrul programului de îngrijire. În cazul în care consideraţi că produsele pe care le utilizaţi acum nu vă satisfac pe cât ar trebui, atunci ar trebui să discutaţi cu medicul despre încercarea altor alternative.

Descoperiţi modul în care TENA se dedică creării unor produse care să ofere cea mai bună îngrijire posibilă în secţiunea Avantajul TENA.

Încercaţi Catalogul de produse pentru a găsi produsul potrivit pentru dvs. şi pentru nevoile celui drag.