Ce înseamnă eficienţa din punct de vedere al costului ?

Nu se poate stabili un preţ pentru îngrijirea pe care o oferi celui drag, dar poţi face alegeri în legătură cu îngrijirea cuiva care suferă de incontinenţă care să aibă impact atât asupra calităţii cât şi a preţului acestei îngrijiri. Această secţiune este un ghid practic care explică factorii cu impact atât asupra calităţii cât şi a preţului total al îngrijirii cuiva care suferă de incontinenţă.

Cea mai bună îngrijire posibilă

Cel mai important aspect al grijii pentru cineva care suferă de incontinenţă este acela de a-i asigura celui drag atât confortul fizic cât şi cel emoţional. Cheia o reprezintă utilizarea acelor produse care oferă îngrijirea maximă, prevenind, în acelaşi timp, efectele secundare negative ale incontinenţei. Probleme precum scurgerile, trezirea pe o saltea umedă sau iritaţiile pielii au consecinţe de ordin fizic, emoţional, dar şi financiar.

Aşadar, care sunt factorii care pot ajuta la înlăturarea acestor consecinţe?

• Protecţia realizată prin absorbţie rapidă, pentru a limita cât mai mult contactul urinei cu pielea, înseamnă lipsa umezelii inconfortabile şi lipsa scurgerilor.
• Produsele create în funcţie de starea fizică şi psihică a pacientului sporesc confortul şi reduc întrebuinţarea produsului.
• Mai puţină umezeală înseamnă un risc mai mic de iritaţii ale pielii – mai ales dacă cel drag trebuie să stea jos sau întins pentru perioade lungi de timp, din cauza vreunei dizabilităţi sau leziuni.
• Dacă cel drag trebuie schimbat în poziţie culcată, produsele create special pentru această situaţie vor reduce efortul şi riscul de rănire pentru îngrijitor.
• Mai puţine scurgeri înseamnă un risc mai mic de a se trezi pe o saltea umedă.
• Mai puţine scurgeri înseamnă mai puţin deranj nocturn pentru dvs. şi pentru cel drag.
• Mai puţine scurgeri înseamnă mai puţine schimbări inoportune şi mai puţine rufe murdare.
• Mai puţine scurgeri înseamnă o teamă mai mică de situaţii delicate şi de retragere socială.
• O piele mai puţin iritată înseamnă că nu este nevoie de medicamente suplimentare pentru piele.
• Un indicator de umezeală poate însemna reducerea numărului de schimbări inutile de haine.
• Cum descoperi nivelul potrivit de absorbţie şi dimensiunile potrivite pentru cel drag: nu este neapărat necesar să alegeţi cea mai ridicată absorbţie şi este posibil să fie nevoie de produse diferite pentru utilizarea pe timp de zi şi pe timp de noapte.

Aşadar, îngrijirea eficientă din punct de vedere al costului nu se referă numai la preţul unui produs anume, înseamnă să alegeţi dimensiunea, capacitatea de absorbţie şi designul potrivite pentru persoana pe care o îngrijeşti şi înseamnă să te asiguri că produsul este aşezat corect, pentru confortul şi siguranţa pacientului, astfel încât atât dvs. cât şi cel drag să ieşiţi în câştig, atât emoţional, cât şi fizic şi financiar.

Descoperiţi modul în care TENA se dedică creării unor produse care să ofere cea mai bună îngrijire posibilă în secţiunea Avantajul TENA.

Încercaţi Catalogul de produse pentru a găsi produsul potrivit pentru dvs. şi pentru nevoile celui drag.