Oferirea unei asistenţe individualizate

Probabil sunteţi aici pentru a căuta anumite produse, aşa că de ce amintim despre asistenţa individualizată şi vorbim despre rutina de schimbare, în acelaşi timp? Ei bine, suntem convinşi că rutina este la fel de importantă atunci când se realizează o îngrijire modernă a persoanelor cu probleme de incontinenţă – şi aceasta vă poate ajuta să alegeţi produsul potrivit.
Punctul de pornire pentru acordarea unei asistenţe individualizate îl reprezintă evaluarea pacientului, o etapă cheie în concepţia TENA Services pentru cel mai bun management al îngrijirii incontinenţei. În această etapă evaluaţi (şi, în mod regulat, reevaluaţi) utilizatorul din mai multe puncte de vedere - fizic, mental şi social - pentru a crea un profil.

Având un profil clar, puteţi selecta apoi cu uşurinţă rutina de schimbare şi produsele cele mai adecvate.

Asistenţa individualizată şi costurile

Printr-o îngrijire cu adevărat individualizată a persoanelor cu probleme de incontinenţă puteţi acorda o îngrijire mai bună şi puteţi scădea costurile, în acelaşi timp. Pentru o evaluare mai detaliată a impactului pe care le au rutina şi produsele potrivite asupra calităţii, costurilor şi volumului de lucru efectuat de personal, studiaţi secţiunea Echilibrare cost & îngrijire.

În continuare puteţi vedea cum alcătuim un profil. Şi veţi vedea aceste criterii atunci când veţi căuta un produs utilizând secţiunea Căutare produs. Dacă nu sunteţi implicaţi în îngrijirea permanentă a pacienţilor cu probleme de incontinenţă, de exemplu dacă sunteţi medic sau asistentă care acordă îngrijire la domiciliu, acest ghid de selectare vă va ajuta să acordaţi sfaturi despre produse.

Adaptarea produselor la nevoile utilizatorului – care sunt criteriile?

Nu
Da

Pielea sensibilă poate crea alte probleme de sănătate, cum ar fi deshidratarea sau escarele