Libero Nou născuţi 2

Pentru nou născuți de 3-6 kg. Material de suprafață foarte moale și pliabil și bariere împotriva scurgerilor și curea elastică pentru talie pentru a preveni orice scurgeri pe burta și spatele bebelușului. Cu formă specială pentru a elibera presiunea asupra buricului delicat al nou-născuților. Ideal pentru bebelușii care stau întinși pe spate, dar și pentru cei care încep să se rostogolească. Indicatorul de schimbare își schimbă culoarea atunci când este momentul să schimbați scutecul. Astfel, pielea bebelușului rămâne mătăsoasă și uscată.

Treceţi cu mouse-ul peste text pentru mai multe informaţii
  • Materialul care lasă pielea să respire păstrează pielea bebelușului uscată

  • Elasticul moale fixează produsul eficient și delicat în jurul picioarelor, prevenind scurgerile

  • Laturi extensibile și bandă pentru talie. Îmbrățișează delicat talia bebelușului, pentru o fixare perfectă.

  • Informaţii despre Produse
  • Comparaţie FemPro

Nucleul super absorbant previne scurgerile

Toate scutecele Libero au un nucleu super absorbant care oferă o piele uscată până la 12 ore. Capacitatea mare de absorbție, alături de protecția eficientă împotriva scurgerilor, păstrează senzația de uscat a pielii bebelușului.

Aprobat cu eticheta Nordic Swan din 2009

Suntem mândri că am primit aprobarea pentru folosirea etichetei ecologice Nordic Swan, eticheta ecologică oficială în țările nordice. Pentru a obține aprobarea, a trebuit să îndeplinim criterii stricte privind impactul asupra sănătății și mediului. Calitatea și funcționalitatea produselor fac parte din evaluare. Nordic Swan verifică impactul pe care îl au asupra mediului cele mai importante etape din ciclul de viață al scutecelor. La SCA suntem atenți la toate etapele ciclului de viață al scutecelor, de exemplu, la alegerea furnizorilor de materii prime, modul în care producem scutecele sau alegerea materialelor.

Benzi adezive tip Velcro pentru o fixare confortabilă

Scutecele Libero sunt prevăzute cu un sistem de prindere cu arici care se fixează pe partea frontală a scutecului, putând fi deschise și închise ori de câte ori este nevoie, pentru o fixare optimă. Indiferent dacă bebelușul e așezat sau ridicat, banda elastică de pe talie și sistemul de prindere se adaptează pentru a se potrivi cu mișcările sale.

Indicator de schimbare

Linia galbenă de pe suprafața exterioară își schimbă culoarea când scutecul este ud. Ajută la aflarea momentului în care trebuie schimbat scutecul. Astfel, pielea bebelușului rămâne mătăsoasă și uscată.

Îngrijirea zonei ombilicale

Scutecul este conceput să lase spațiu liber în zona taliei, eliberând presiunea de pe buricul delicat.

Date despre produs

Greutate

Pentru greutate: 3 până la 6 kg

Pachete disponibile

Ambalaj de: 24 buc.
Unitate de transport: 8 pachete
Palet: 60 cutii

Ambalaj de: 70 buc.
Unitate de transport: 3 pachete
Palet: 54 cutii

Compare Products

Error error

För många grejjer här.

Compare

FemPro comparison

Jämför produkter