Îngrijire practică şi asistenţă

 

Diagnosticarea şi ajutarea pacienţilor în îngrijirea primară

Incontinenţa şi pacientul furnizează instrucţiuni utile pentru a ajuta la evaluarea eficientă şi gestionarea iniţială a incontinenţei. Cu acestea puteţi oferi pacientului dvs. o alegere informată asupra opţiunilor de tratament disponibile adresate simptomelor acestora. 

În plus, puteţi direcţiona pacienţii şi rudele îngrijitoare spre domeniile corespunzătoare ale acestui site: TENA Femei, Bărbaţi şi Îngrijirea celor dragi. Astfel pacienţii şi rudele acestora pot găsi o mare cantitate de informaţii utile care îi pot ajuta să înţeleagă ce pot face ei înşişi.

 

Îngrijirea pentru rezidenţii centrelor de îngrijire

Îngrijirea continenţei este esenţială pentru confortul rezidenţilor din centrul de îngrijire. Prin urmare, este una din cele mai importante sarcini efectuate de către personalul centrului de îngrijire. De asemenea este una din sarcinile cele mai solicitante din punct de vedere fizic şi al timpului consumat.

Prin îngrijire corectă, incontinenţa poate fi mai bine gestionată astfel încât rezidentul are parte de mai mult confort, demnitate şi independenţă. Şi, de asemenea, poate face viaţa mai uşoară pentru personalul de îngrijiri.

Secţiunea TENA Services poate ajuta cu sesiuni de pregătire care tratează îngrijirea pacientului, bazate pe experienţa noastră de lucru din peste 20000 de instituţii de îngrijire din lume timp de 40 de ani. Aceasta vă poate ajuta să obţineţi următoarele:

Confort îmbunătăţit al rezidentului

Rezidenţii primesc în orice moment îngrijirea şi protecţia adecvată în ceea ce priveşte independenţa, demnitatea, siguranţa şi confortul. Acestea sporesc confortul lor fizic, integrarea socială şi bunăstarea psihologică.

Volum redus de muncă al personalului

Îngrijirea individualizată ajută la micşorarea volumului de lucru pentru personalul de îngrijire. Aceasta salvează timp preţios care poate fi folosit pentru contactul direct cu rezidenţii, mult mai satisfăcător – şi, bineînţeles, pentru o satisfacţie mai mare faţă de serviciu.

Costuri total scăzute

În final, îngrijirea individualizată bazată pe evaluarea precisă a rezidentului conduce la scăderea consumului de produse, pierderi şi lenjerie mai puţine şi mai puţine afecţiuni ale pielii legate de incontinenţă. Bineînţeles, aceasta înseamnă scăderea costurilor globale pentru centrul de îngrijire.

Dacă sunteţi interesat de informaţii mai detaliate sau de un program de instruire personală vă rugăm contactaţi-ne.