Centre de îngrijire - cum vă putem ajuta?

Ştim că un Centru de îngrijire reprezintă un mediu de lucru foarte solicitant. Furnizarea celei mai bune îngrijiri disponibile pentru fiecare rezident folosind resursele disponibile necesită mult timp şi efort. Lăsaţi TENA să vă vină în ajutor.
Am ales produsele şi programele optime pentru a reduce costurile totale
”

Pentru un centru de îngrijire tipic, produsele pentru incontinenţă cuprind aproximativ 1% din buget, în timp ce îngrijirea pentru incontinenţă şi confruntarea cu consecinţele acesteia ajung până la 15%. Aceste costuri reprezintă în fapt avantajul TENA.

De exemplu, cu produsele potrivite şi o bună practică în rutinele de îngrijire a incontinenţei, puteţi reduce considerabil consumul de produse, volumul de muncă al personalului, tratamentele pentru piele şi lenjeria utilizată. În acelaşi timp oferind cea mai bună îngrijire disponibilă pentru fiecare rezident în parte.

Cercetaţi secţiunea noastră Echilibrare Cost & Îngrijire pentru a vedea ce anume influenţează costurile dvs. Când doriţi să acţionaţi pentru a vă reduce costurile, puteţi fi sprijiniţi de TENA Services în fiecare etapă a acestui proces.

Şi vă rugăm să vă acordaţi timp pentru a cerceta restul site-ului. Puteţi găsi trucuri utile pentru tratarea incontinenţei, informaţii detaliate despre produse şi multe alte informaţii utile – tot ceea ce vă poate ajuta să oferiţi o mai bună îngrijire la un cost total scăzut.