Prescriptori - cum vă putem ajuta?

O populaţie vârstnică în continuă creştere semnifică faptul că incontinenţa vă va lua probabil din ce în ce mai mult timp. Şi nu este vorba numai de vârstnici – incontinenţa poate afecta pacienţi de toate vârstele. Trebuie să ştiţi că TENA este gata să vă ajute.

Nu sunt implicat în îngrijire permanentă a continenţei.

Există servicii care să mă ajute?

Citiţi mai multe

Vă putem ajuta să prescrieţi produsele potrivite şi să realizaţi o bună practică a îngrijirii incontinenţei pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii pacienţilor de toate vârstele, precum şi a rudelor şi îngrijitorilor profesionişti. Pentru pacienţi cu incontinenţă uşoară şi medie aceasta înseamnă adesea să poată duce o viaţă normală cu perturbări minime datorate afecţiunii vezicii urinare a acestora.

Pentru pacienţii în vârstă aceasta poate semnifica evitarea unei schimbări considerabile în condiţiile date. Pur şi simplu, îngrijirea la domiciliu poate deveni mult mai viabilă pentru toţi cei implicaţi. Iar aceasta va diminua în acelaşi timp efortul financiar – incontinenţa este un motiv foarte frecvent pentru un pacient de a avea nevoie de îngrijire permanentă la domiciliu. În secţiunea Comparaţie Cost & Îngrijire, puteţi vedea dvs. înşivă impactul potenţial. 

În restul site-ului, puteţi găsi trucuri utile pentru tratarea incontinenţei.