Făcând îngrijirea la domiciliu mai viabilă pentru toţi cei implicaţi

O mai bună îngrijire la domiciliu a continenţei pacienţilor poate să facă minuni pentru sănătatea şi starea de bine a acestora – şi va însemna o schimbare semnificativă şi pentru buget!

Incontinenţa este un motiv foarte frecvent pentru care un pacient să necesite o îngrijire permanentă într-un centru rezidenţial. Dar dacă incontinenţa poate fi gestionată mai bine?

Gestionarea îngrijirii ... şi a costurilor

Cu îngrijirea adecvată, mulţi pacienţi pot rămâne acasă mai mult timp. Şi acesta nu este un lucru bun numai pentru sănătatea şi starea de bine a pacienţilor şi a rudelor acestora, ci şi pentru bugetele atribuite îngrijirii medicale, care se luptă pentru a putea satisface populaţia de vârstnici în continuă creştere. Un serviciu optimizat de îngrijire la domiciliu ajută la protejarea bugetului, reducând efectele incontinenţei asupra vieţilor pacienţilor, rudelor care oferă îngrijire şi personalului.

Protejarea bugetului pe viitor

Şi aceasta nu e tot. Când îngrijirea la domiciliu eşuează, din ce în ce mai mulţi pacienţi au nevoie de îngrijire permanentă într-un centru rezidenţial, din ce în ce mai devreme. Ceea ce impune costuri mult mai mari – în comparaţie cu îngrijirea la domiciliu, care necesită o fracţiune din resursele limitate. Astfel, oferind o îngrijire mai bună, vă protejaţi de fapt bugetul viitor, cu mai puţine costuri pentru servicii paralele. Tabelul oferă o idee a acestui impact mai profund, costurile crescând pe măsură ce pacientul devine din ce în ce mai dependent.

Următorul pas?

Cum se poate oferi o îngrijire mai bună, cu costuri totale mai mici? Lăsaţi TENA să vă fie de ajutor. Cu ajutorul produselor şi serviciilor TENA, puteţi descoperi cel mai bun echilibru între costuri şi calitatea îngrijirii. Şi puteţi face îngrijirea la domiciliu mai viabilă pentru toţi cei implicaţi.