Produsele împotriva incontinenţei pot să necesite mai mult timp şi mai mulţi bani decât credeţi

Produsele pentru incontinenţă constituie numai aproximativ 1% din costurile totale ale unui centru de îngrijire... dar îngrijirile pentru incontinenţă în ansamblu pot reprezenta până la 15%. Alegerea produselor poate avea consecinţe mari pentru acele costuri suplimentare – şi, desigur, pentru sănătatea şi starea de bine a rezidenţilor şi a personalului.

Listă de obiective

Creşterea calităţii îngrijirii 

Reducere costuri

Eliberare timp


Aflaţi cum

Reducerea „costurilor consecinţelor”

Cu produsele şi programele de îngrijire potrivite puteţi reduce considerabil „costurile consecinţelor”, cum ar fi consumul nefondat de produse şi munca în plus, tratamentele pentru piele şi lenjerie. De fapt, rezultatul poate însemna reducerea costurilor totale cu până la 10% – numai prin înjumătăţirea incidenţei scurgerilor puteţi economisi o parte din buget egală cu cea alocată protecţiei împotriva incontinenţei.

Beneficii pentru rezidenţi şi personal

În mod firesc, măsurile cum ar fi cele pentru reducerea scurgerilor înseamnă veşti bune pentru rezidenţi şi personal. Rezidenţii beneficiază de creşteri ale confortului, mobilităţii şi igienei şi se simt de asemenea mai bine. Personalul petrece mai puţin timp cu schimbarea absorbantelor, aşternuturilor şi îmbrăcăminţii şi pentru tratamente ale pielii – câştigă un echilibru al activităţilor zilnice mai bun şi mai satisfăcător, acest fapt făcând minuni pentru motivaţie şi pentru păstrarea sau angajarea unui personal valoros.

 

Următorul pas?

Împreună cu specialiştii noştri în managementul incontinenţei şi cu ajutorul produselor şi serviciilor TENA, puteţi obţine cel mai bun echilibru al costurilor şi calităţii îngrijirii.  Cu alte cuvinte, câştigaţi rezidenţi mai sănătoşi, personal mai puţin solicitat şi manageri mulţumiţi.