Cum vă pot ajuta serviciile oferite de TENA?

Aceasta depinde numai de dvs. TENA oferă o gamă de servicii care pot fi de folos în diferite medii de lucru. Dar, în loc să vă oferim un pachet de servicii prestabilit, este mai util să cooperăm pentru a răspunde nevoilor dvs. personale.

Nu sunt implicat în îngrijire permanentă a continenţei.

Există servicii care să mă ajute?

Citiţi mai multe

Cooperarea cu centrele de îngrijire

TENA Services pentru centre de îngrijire reprezintă o cooperare cu clienţii pentru a realiza cel mai bun management al îngrijirii incontinenţei, prin intermediul principiilor asistenţei individualizate. Cu acest mod de îngrijire, puteţi creşte bunăstarea rezidenţilor şi a personalului, reducând în acelaşi timp costurile totale ale managementului incontinenţei – consumul de produse, scurgerile, tratamentele pentru piele, stresul îngrijitorilor şi costurile asociate sunt toate diminuate.
Faceţi click aici pentru a afla mai multe.

Alte servicii disponibile

Dar nu este vorba numai despre centrele de îngrijire – noi vă punem la dispoziţie şi alte servicii specializate, chiar dacă nu sunteţi implicat în îngrijirea permanentă a rezidenţilor. Dacă lucraţi într-un centru de îngrijire sau într-un spital, dacă sunteţi farmacist, medic de familie sau asistentă care acordă îngrijire la domiciliu, noi vă putem oferi, pe lângă produse, şi asistenţă.
Faceţi click aici pentru a afla informaţii cu privire la alte servicii oferite de TENA.