TENA Services pentru centre de îngrijire

Cum vă poate ajuta TENA Services? Cooperând cu dvs. pentru a vă ajuta să identificaţi, implementaţi şi să susţineţi îmbunătăţiri ale procesului de îngrijire a continenţei.
Îngrijirea individualizată a continenţei reprezintă punctul central al TENA Services. Împreună încercăm să aplicăm cel mai bun management al incontinenţei – îngrijirea fiecărei persoane în cel mai bun mod cu putinţă. Ceea ce poate aduce beneficii centrului dvs. de îngrijire.

TENA Services şi rezidentul

Selectarea individualizată a produsului şi rutinele personale de îngrijire  ajută rezidenţii să se bucure de un mai mare confort, de mai multă mobilitate şi demnitate şi, în general, de o calitate mai bună a vieţii. Şi ajută la minimalizarea scurgerilor şi a cantităţii de umezeală ce intră în contact cu pielea. Aceasta duce la mai puţine tratamente pentru piele şi, în cele din urmă, la mai puţine internări în spital sau îngrijiri permanente la domiciliu.

TENA Services şi personalul

Cu o utilizare mai eficientă a produselor, personalul de îngrijire poate evita solicitarea cauzată de schimbările inutile ale produselor pentru incontinenţă şi, de asemenea, poate petrece mai puţin timp ocupându-se de tratamente nedorite ale pielii. Având mai mult timp la dispoziţie pentru o muncă mai plăcută, personalul va avea o mai mare satisfacţie la serviciu concentrându-se pe ceea ce face cel mai bine - îngrijire.

TENA Services şi costurile

Consumul de produse este redus datorită experienţei în îngrijirea individualizată. Dar cele mai multe resurse economisite de clienţi sunt din reducerea consecinţelor costisitoare ale incontinenţei. O îngrijire mai bună înseamnă mai puţini bani cheltuiţi pentru tratamentele de piele şi pentru lenjerie. Iar mulţumirea rezidenţilor şi a personalului păstrează la un nivel acceptabil costurile îngrijirii pacienţilor şi a recrutării şi instruirii personalului.