Igiena personală TENA.
Grija pentru fiecare

Îngrijirea şi curăţarea pielii reprezintă o parte importantă a îngrijirii incontinenţei şi o parte integrantă a vieţii de zi cu zi într-un centru de îngrijire. Afectează direct sănătatea şi bunăstarea rezidenţilor, calitatea mediului de lucru şi costurile generale.

Înţelegerea beneficiilor igienei

O mai bună îngrijire a rezidenţilor
O igienă personală zilnică adecvată determină un individ să se simtă mai confortabil şi mai sănătos. O igienă bună asigură cea mai puternică barieră împotriva iritaţiilor şi infecţiilor pielii şi contribuie la creşterea respectului de sine şi la integrarea socială a unei persoane. Toate acestea creează o atmosferă mai bună, atât pentru rezidenţi, cât şi pentru îngrijitori.

Până la 30% mai puţină muncă
Conform unui studiu realizat de C.H.U de Charleroi în Belgia (J Douchamps et al, 2007), centrele de îngrijire raportează reduceri considerabile de până la 30% ale timpului petrecut pentru îngrijire în cazul unei bune practici în igiena zilnică personală.

Costuri mai scăzute
Buna practică în igiena zilnică personală contribuie, de asemenea, la minimalizarea costurilor generate de consecinţele inutile, de ex.:

  • Supra-consumul de produse şi reziduuri
  • Costuri ale lenjeriei
  • Costuri ale tratamentelor pentru piele

Igiena personală TENA. Pentru buna practică de îngrijire şi curăţare a pielii.

Susţinere pas cu pas

Rutine de bună practică. Pentru întreaga zi şi în fiecare zi.

Gama completă de produse de îngrijire şi curăţare a pielii