Cum o schimbare mică poate însemna mult

Citiţi cum un centru de îngrijire a îmbunătăţit calitatea asistenţei şi a economisit bani cu ajutorul TENA Services şi al protecţiei moderne împotriva incontinenţei oferite de TENA.

Economisire: 2,5 x bugetul anual pentru absorbante

Reducere costuri %

 • Lenjerie 40,2%

  Mai puţine scurgeri reduc cantitatea de rufe pentru spălat (aşternuturi protectoare pentru pat, absorbante sanitare şi îmbrăcăminte). Şi economisesc energie.

 • Tratamente pentru piele 73,1%

  Aeropermisivitatea, absorbţia rapidă şi retenţia excelentă conduc la mai puţine afecţiuni ale pielii. Un consum redus este mai bun, de asemenea, şi pentru mediu.

 • Scurgeri 40,2%

  Capacitatea de absobţie şi potrivirea perfectă previn scurgerile.

 • Schimbarea absorbantelor 3,1%

  O schimbare a absorbantelor mai rapidă şi mai ergonomică economiseşte timp pentru o îngrijire plină de satisfacţii. Cuantificat şi verificat de Locomotion BV.

 • Absorbante 13,2%

  Costurile pentru absorbante sunt mai reduse pentru că o protecţie mai îndelungată semnifică mai puţine absorbante pentru fiecare rezident, pe zi. Costurile pentru eliminarea reziduurilor sunt, de asemenea, reduse - un consum mai mic de produse duce la o cantitate mai mică de deşeuri de produse şi la un impact mai redus asupra mediului.

Zuwe Zorg este o organizaţie de îngrijire medicală din Olanda care a lucrat în parteneriat cu TENA pentru a ajuta la reducerea efectelor incontinenţei în viaţa cotidiană a rezidenţilor centrului de îngrijire şi a personalului. Şi, în mod specific, pentru a reduce costurile anuale implicate.

Cu aproximativ 400 de rezidenţi implicaţi, parteneriatul a implicat o reorientare completă către cea mai nouă şi mai inovatoare protecţie TENA: TENA Flex, TENA Pants şi TENA Lady. Zuwe Zorg a fost sprijinită în toate privinţele de TENA Services – de la planificarea iniţială şi instruirea personalului, până la furnizarea instrumentelor de cuantificare şi raportare a rezultatelor.

Faceţi clic mai jos pentru a afla întreaga poveste de la Thom van de Pol, Manager de îngrijire la Zuwe Zorg.