Protecţie adecvată pentru slăbirea funcţiei vezicii urinare

Slăbirea funcţiei vezicii urinare afectează în general persoanele mai în vârstă, nu-i aşa?

Descoperiţi adevărul

Nu lăsaţi ca slăbirea funcţiei vezicii urinare să vă tragă înapoi

Nu vă puteţi desfăşura normal dacă sunteţi îngrijoraţi cu privire la scurgeri şi mirosuri neplăcute, aşadar asiguraţi-vă că aveţi protecţia împotriva slăbirii funcţiei vezicii urinare adecvată nevoilor dvs., ca să puteţi alunga imediat aceste griji. Veţi vedea apoi că nu este deloc nevoie să vă abţineţi de la diverse activităţi care vă fac plăcere, cum ar fi să mergeţi la cinema, să ieşiţi la un picnic cu familia sau la o partidă de golf care durează o zi întreagă. Dacă sunteţi îngrijorată în legătură cu scurgerile, este posibil să utilizaţi tipul greşit de protecţie sau o altă măsură decât cea potrivită nevoilor dvs.

 

Faceţi-vă viaţa mai uşoară – folosiţi ceea ce vă trebuie pentru a rezolva problema

Urina are o consistenţă subţire şi curge repede, precum apa, şi are tendinţa de a se elimina mai degrabă ca un jet decât ca o curgere lină. Pentru a preveni scurgerile, aveţi nevoie de o protecţie împotriva slăbirii funcţiei vezicii urinare creată pentru a absorbi rapid urina în interior şi pentru a o reţine acolo, ca să nu se reverse sub presiunea exercitată de statul jos sau de alte activităţi, cum ar fi mersul pe bicicletă, şi să vă provoace neplăceri. Produsele pentru incontinenţă de la TENA sunt special create pentru a răspunde proprietăţilor specifice urinei; aşa că sunt, în general, cu două măsuri mai mici decât nivelul echivalent de absorbţie al absorbantelor sanitare, devenind astfel alegerea mai discretă şi mai sigură de fiecare dată.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care puteţi fi ajutată de protecţia TENA împotriva slăbirii funcţiei vezicii urinare, mergeţi la Avantaj TENA, sau, dacă doriţi să evaluaţi şi să alegeţi produsele cele mai potrivite pentru dvs., vizitaţi Catalogul de produse.