TENA Lady Extra Plus

TENA Lady Extra Plus cu tehnologia InstaDRY™ pentru o absorbţie rapidă asigură protecţia de care aveţi nevoie pentru a vă simţi în siguranţă. Oferă siguranţa şi confortul unui absorbant pentru incontinenţă.

Treceţi cu mouse-ul peste text pentru mai multe informaţii
  • Tehnologie InstaDRY™ pentru o absorbţie imediată

  • Tehnologia Fresh Odour Control pentru un plus de încredere

  • Nucleul cu uscare rapidă blochează lichidul în interior

  • Informaţii despre Produse
  • Comparaţie FemPro

Delicat la atingere şi păstrând pielea uscată cu tehnologia Silky Soft Surface

O piele uscată este importantă pentru a vă oferi senzaţia de prospeţime şi protecţie. Din acest motiv, absorbantele TENA Lady au o suprafaţă mătăsoasă şi moale, cu aspect de ţesătură, care absoarbe imediat umezeala, lăsând pielea uscată şi sănătoasă. Absorbantele TENA Lady vă oferă o senzaţie de prospeţime şi încredere.

TENA Lady are o formă anatomică pentru discreţie şi confort

TENA Lady asigură protecţie, confort şi discreţie de excepţie. Absorbantele TENA Lady au o formă anatomică şi sunt realizate astfel încât să vă simţiţi confortabil, pentru a vă putea bucura de aspectele plăcute ale vieţii.

Lateralele din elastic moale modelează absorbantul pentru o fixare optimă pe corp

Totul se rezumă la protecţia dumneavoastră. Lateralele elastice permit absorbantelor TENA Lady să se adapteze la forma corpului. Acestea urmează cu delicateţe mişcarea corpului, indiferent de ce faceţi. Absorbantele TENA Lady vă oferă libertatea de a vă mişca cu încredere, fără a vă mai face griji din cauza scurgerilor de urină.

Materialul exterior respirabil, textil şi moale vă ajută să menţineţi sănătatea pielii

TENA Lady conţine un material moale şi respirabil, care permite circularea aerului, prevenind astfel umezeala şi asigurând sănătatea pielii. TENA Lady conferă o senzaţie de prospeţime.

Ambalat individual

Fiecare absorbant TENA Lady este ambalat individual şi poate fi pus cu uşurinţă în geantă, în buzunar sau într-un sertar. Absorbantele TENA Lady sunt uşor de transportat şi uşor de depozitat.

Date despre produs

Protecţie absorbantă
Pachete disponibile

8 buc

Compare Products

Error error

För många grejjer här.

Compare

FemPro comparison

Jämför produkter