You seem to be located in <country>

Go to your TENA market site for local information.

Activităţile sociale şi scurgerile urinare


Mulţi bărbaţi care se confruntă cu scurgeri urinare îşi fac griji atunci când trebuie să participe la activităţi sociale. Teama de scurgeri urinare poate fi un obstacol, însă, dacă îţi joci bine cărţile, poţi să te protejezi de scurgerile urinare şi să îţi păstrezi încrederea.

men in football filed after game

Iată un sfat practic care să te ajute să ieşi în oraş şi să trăieşti viaţa pe care ţi-o doreşti, fără să îţi faci griji de problemele cu vezica urinară.


Trusa „de călătorie“

Gândeşte-te ce produse te-ar putea ajuta să te protejezi şi să îţi păstrezi încrederea în tine şi crează-ţi propria mini-trusă cu aceste produse. Trusa ta poate conţine protecţii absorbante sau lenjerie protectoare, şerveţele umede sau, de ce nu, o lenjerie de schimb, în funcţie de planurile pentru ziua respectivă. Doar faptul că vei şti că ai trusa la tine te poate ajuta în viaţa de zi cu zi, alungând stresul şi redându-ţi încrederea în tine.


Produse pentru incontinenţă destinate bărbaţilor

Cheia pentru a te simţi protejat şi încrezător este să afli ce fel de produse sunt eficiente pentru tine. De exemplu, dacă ai scurgeri minore, doar câţiva stropi, cele mai utile ar fi protecţiile absorbante zilnice. În acelaşi timp, dacă scurgerile sunt semnificative, îţi recomandăm să utilizezi protecţii cu grad mai mare de absorbţie. TENA Men oferă o gamă largă de produse pentru protecţie împotriva scurgerilor urinare. Vizitează pagina cu produsele noastre pentru a-l găsi pe cel care ţi se potriveşte.


Igienă

Scurgerile urinare pot cauza iritaţii ale pielii şi mirosuri neplăcute. Prin urmare, este important să păstrezi zonele afectate curate, spălându-le cu apă sau ștergându-le cu un şerveţel umed. Mirosurile neplăcute pot fi atenuate cu ajutorul produselor pentru incontinenţă destinate bărbaţilor şi prin consumarea unei cantităţi mai mari de apă. Dacă bei mai multă apă, urina va fi mai puţin concentrată, reducându-se astfel posibilitatea de a produce mirosuri neplăcute.


Planifică dinainte

Dacă eşti stresat de scurgerile urinare atunci când pleci de acasă, ia cu tine câteva protecţii absorbante. Sunt mici şi adesea ambalate individual, putând fi introduse discret în buzunar. Dacă mergi într-un loc nou, localizează dinainte cea mai apropiată toaletă, pentru a scăpa de o grijă atunci când va trebui să o vizitezi.

Articole similare

Fii activ chiar dacă te confrunţi cu scurgeri urinare

Există mai multe soluţii care să te ajute să deţii controlul şi să continui să trăieşti aşa cum îţi doreşti, indiferent de tipul de scurgeri urinare cu care te confrunţi.

Cum să discuţi despre scurgerile urinare

Poate fi neplăcut să vorbeşti despre scurgerile urinare, însă cheia pentru a descoperi o soluţie este un dialog onest şi direct cu medicul tau, precum şi cu cei dragi.