Gestionare inteligentă a incontinenței

La TENA, credem că, prin colaborare, puteți oferi o îngrijire mai eficientă. Prin intermediul unei abordări personalizate a îngrijirii și al soluțiilor noastre excepționale vă acordăm asistență în implementarea unor modalități de lucru eficiente.

Rezultate dovedite


Misiunea noastră este să vă ajutăm să oferiți rezidenților o atenție corectă și plină de compasiune, fiind în egală măsură efcienți în activitatea de îngrijire din centrul dumneavoastră.


Oferind în permanență soluții inovatoare pentru o mai bună sănătate a pielii, o mai bună protecție împotriva scurgerilor nedorite, un mediu de lucru îmbunătățit și un impact mai redus asupra mediului vă dăm posibilitatea, de exemplu, să reduceți consumul de produse, costurile și activitățile asociate incontinenței. În acest fel se creează mai mult timp și mai mulți bani pentru îngrijirea propriu-zisă de care beneficiază rezidenții, personalul și întreg centrul de îngrijire în ansamblu.

TENA Gestionare inteligentă a incontinenței

Referințe:

1LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Summary of Results Washing Without Water, 2013. 
2Pe baza răspunsurilor primite de la 242 de îngrijitori (atât îngrijitori profesioniști, cât și rude care acordă îngrijiri), după ce produsul a fost testat în Germania, Franța și Polonia; ScandInfo Marketing Research AB și Essity Hygiene and Health AB, aprilie 2013.