Biblioteca TENA – cunoștințe extinse

Cunoștințele despre îngrijirea optimă a rezidenților și pacienților sunt esențiale. Sprijinim activitatea profesioniștilor prin cele mai noi cercetări și studii de specialitate privind controlul incontinenței și igiena personală.

Aflați mai multe

În baza noastră extinsă de informații puteți accesa cu ușurință documente și studii de cercetare relevante realizate de profesioniștii care lucrează cu și pentru persoane care suferă de incontinență. Informațiile sunt colectate atât din sursele TENA, cât și din surse publice, cum ar fi International Continence Society (ICS)Societatea asistenților medicali în domeniul rănilor, ostomiei și incontinenței și Forumul Global pe teme de Incontinență

International Continence Society (ICS)

ICS este o organizație caritabilă înregistrată care activează la nivel mondial în vederea creșterii calității vieții persoanelor afectate de tulburări urinare, ale intestinelor și planșeului pelvian prin popularizarea cunoștințelor de bază și științifice, prin educație, cercetare și promovare.

Societatea asistenților medicali în domeniul rănilor, ostomiei și incontinenței

Societatea asistenților medicali în domeniul rănilor, stomiei și incontinenței (WOCN) este o societate profesională internațională a asistenților medicali, cu peste 5.000 de profesioniști, experți în îngrijirea pacienților cu răni, stomie și incontinență.

Forumul global pe teme de incontinență

Forumul global pe teme de incontinență (GFI) este o platformă pentru educație și dezbateri în domeniul îngrijirii medicale pentru controlul incontinenței. Scopul este îmbunătățirea prevederilor pentru îngrijirea medicală și socială a pacienților cu incontinență, oferindu-le pacienților și îngrijitorilor o mai bună calitate a vieții. 

GFI demonstrează impactul incontinenței asupra persoanelor, a îngrijitorilor acestora și a întregii societăți. Îngrijirea medicală pentru controlul incontinenței este abordată din perspectivă holistică. Scopul este de a prezenta și discuta despre prevenție, tratament și opțiuni de îngrijire din punct de vedere organizațional și al gestionării.

Conferințele GFI au loc o dată la doi ani. 

Vizitați pagina de internet pentru Forumul global pe teme de incontinență

Al șaptelea forum GFI va avea loc la Roma în 2017

Al șaptelea forum GFI se va concentra în mod special asupra rolului pe care îl pot avea indicatorii cheie de performanță (KPI) în asigurarea unor rezultate de calitate în gestionarea zilnică a incontinenței la domiciliu, în comunitate și în instituțiile de îngrijire medicală.