Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale dumneavoastră.

Îmi fac griji pentru bunăstarea familiei mele și a mea - dar și pentru mediul înconjurător. Nu este mai bine să fabricăm produse care sunt complet naturale?
Toți cei din echipa de siguranță a produselor folosim produsele Essity acasă și avem încredere în ele pentru propriile familii. Vrem să creăm cele mai bune produse și în același timp să facem tot ce trebuie pentru protecția mediului. Încercăm să găsim un echilibru adecvat și nu vom compromite niciodată siguranța produselor noastre. 
 
Rețineți, doar pentru că un ingredient este natural nu înseamnă că este mai sigur pentru noi decât unul creat de om. În realitate lucrurile nu se prezintă doar în alb sau negru. Multe lucruri „naturale” pot fi de fapt dăunătoare pentru noi. 
 
Gradul de siguranță al unei substanțe chimice depinde de substanța chimică în cauză și de cantitatea în care este utilizată în cadrul produsului, precum și de modul în care este utilizat produsul în sine. Acest lucru este adevărat, indiferent dacă substanța chimică este naturală sau artificială. Materialele care nu îndeplinesc cerințele noastre stricte pur și simplu nu sunt introduse în produsele noastre. 
 
Și, desigur, ori de câte ori există opțiuni mai bune pentru mediu, le folosim. La fel ca dumneavoastră, ne iubim planeta și dorim ca și copiii noștri să se poată bucura de ea. Ne-am angajat în multe proiecte pentru a reduce impactul asupra mediului și pentru a ne asigura că oferim cât mai multă sustenabilitate. 
Produsele pe care eu și familia mea le folosim sunt delicate cu pielea noastră?
Este obligatoriu ca produsele noastre să fie delicate cu pielea. Le folosim și noi, și nu vrem să ne confruntăm cu nicio iritație. 
 
De aceea verificăm dacă produsele noastre funcționează pentru milioanele de clienți din întreaga lume și ne asigurăm că fiecare ingredient îndeplinește standardele noastre stricte. 
 
Voluntarii norocoși ajung chiar să încerce produsele noastre înainte de a fi puse în vânzare! Acest lucru înseamnă că riscul de iritare a pielii din cauza produselor noastre este scăzut. 
 
De fapt, este atât de scăzut, încât am avut mai puțin de o reclamație cu privire la sănătate pentru fiecare 50 de milioane de produse pentru incontinență vândute. 
Văd atâtea lucruri îngrijorătoare pe internet legate de sănătatea intimă. Produsele pe care le folosesc în mod uzual sunt în continuare sigur de utilizat?
Lucrurile pe care le citim pe internet pot deveni puțin înfricoșătoare, nu-i așa? Produse chimice dăunătoare, albire ... este mult de procesat. De aceea, suntem foarte atenți cu produsele și materialele noastre pentru a ne asigura că sunt sigure. 
 
De obicei, depășim legislația națională și UE în materie de testare a produselor noastre. De aceea, orice cantitate de substanțe chimice nedorite din produsele noastre este extrem de scăzută. De fapt, este atât de scăzută, încât ați avea nevoie de echipamente de înaltă tehnologie pentru a le detecta. 
 
De asemenea, folosim doar parfumuri alese cu grijă și etichetăm clar fiecare produs, astfel încât să știți exact ce este în interior. Desigur, avem și versiuni fără parfum dacă aveți pielea sensibilă sau alergii. 
 
Aflați mai multe despre ingredientele pe care le folosim aici
Produsele dumneavoastră conțin substanțe chimice dăunătoare?
Este bine să ne amintim că substanțele chimice nu sunt întotdeauna dăunătoare și sunt adesea naturale. 
 
Această senzație delicioasă și dulce atunci când mușcați într-o banană, de exemplu, este o substanță chimică preluată de papilele gustative. Totul este alcătuit din substanțe chimice. 
 
Dar, desigur, anumite substanțe chimice pot fi periculoase, motiv pentru care le controlăm întotdeauna cu atenție.  
 
Folosim doar ingrediente pure. Și suntem foarte exigenți cu noi înșine atunci când creăm și testăm produse, pentru a ne asigura că nu sunt niciodată prezente urme de substanțe chimice în concentrații mai mari decât cele sigure, pe baza celor mai actuale date științifice. În acest fel, putem dormi liniștit noaptea știind că produsele noastre sunt sigure pentru dumneavoastră, familia dumneavoastră și lumea întreagă. 
 
Aflați mai multe despre ingredientele pe care le folosim aici.  
De ce conțin produsele dumneavoastră conservanți, adezivi, coloranți și parfumuri?
Nu am adăuga niciodată nimic produselor noastre doar de dragul de a o face. Fiecare componentă este prezentă pentru un motiv și este testată înainte de a fi adăugată. 
 
Conservanții din produsele noastre pe bază de apă sunt prezenți pentru a opri contaminarea și trebuie să folosim adezivi în produsele noastre pentru a ține componentele laolaltă. Dar nu vă faceți griji, alegem fiecare adeziv foarte atent, mai ales dacă este de așteptat să vină în contact cu pielea. 
 
Iar dacă folosim parfumuri sau coloranți în produse, este pentru a face întreaga experiență de utilizare a acestora mai plăcută pentru dumneavoastră și, desigur, acestea sunt la fel de sigure. 
Faceți teste pe animale?
Nu testăm niciodată produsele noastre pe animale decât dacă nu există nicio modalitate de a evita acest lucru. De exemplu, în unele țări, cum ar fi China, trebuie să facem acest lucru, deoarece ne impune legea. 
 
Și niciodată nu adăugăm ingrediente sau materiale de origine animală. 
 
Deși suntem extrem de atenți, alegem să nu etichetăm produsele noastre ca fiind vegane. Acest lucru pentru că nu putem garanta 100% că toți cei prezenți în lanțul nostru de aprovizionare nu au intrat în contact cu materiale care provin de la animale. 
Regulile privind produsele de igienă și îngrijire personală sunt suficient de stricte pentru a ști că sunt sigure?
În materie de siguranță pentru oameni, nu există niciodată suficient de multe reguli. Din fericire, în majoritatea țărilor, aceste produse sunt bine reglementate, pentru a avea certitudinea că sunt sigure. Acestea trebuie să respecte o varietate de reguli, cum ar fi: 
 
  • reglementări pentru produse cosmetice  
  • reglementări generale privind siguranța produselor în legătură cu legile chimiei  
  • reglementări pentru dispozitivele medicale  
  • reglementări privind biocidele  
 
Le respectăm pe toate și le aplicăm chiar și în țările în care reglementările sunt mai blânde. În definitiv, ce rost are să faci totul pentru a oferi siguranță oamenilor într-o țară, dar nu în alta? Acest lucru nu are sens pentru noi. 
 
Dar reglementările se schimbă și în timp. Iar noi nu suntem dintre cei care așteaptă să se schimbe regulile: aplicăm descoperirile științifice imediat ce apar.  
 
Puteți afla mai multe despre angajamentul nostru față de produse sigure în Standardul pentru furnizorii Essity. 

Bărbați

Pentru bărbații care se confruntă cu incontinenţa urinară

Un bărbat care poartă cască, transpirând în timp ce merge cu bicicleta.