TENA Lady Slim

Remarcabil de sigure și surprinzător de discrete

TENA Lady Slim are acum tehnologia microPROTEXTM, care îl face cu 20% mai subțire, dar la fel de sigur. Protecție discretă care vă permite să purtați orice doriți.

Aceasta înseamnă cu 20% mai subțire, dar la fel de sigur

Cu 20% mai subțire, la fel de sigur

Noua tehnologie microPROTEXTM de la TENA comprimă inteligent materiale ultra-absorbante pentru a crea un absorbant mai subțire, care îndepărtează rapid umezeala de pe piele. Este o protecție remarcabil de sigură și de discretă.
Aceasta înseamnă o nouă formă asimetrică

Se adaptează tuturor mișcărilor dumneavoastră

Cu noua formă asimetrică, absorbantele TENA Lady Slim sunt create să se adapteze formei corpului și să se miște odată cu acesta.
Aceasta înseamnă absorbant ambalat individual

Gata oricând să vă urmeze

Ușor de transportat și aruncat mai târziu, absorbantele TENA Lady Slim sunt ambalate individual, având un design subtil pentru a fi strecurate în geantă.
Aceasta înseamnă protecție triplă împotriva scurgerilor

Protecție triplă

Gama TENA Lady vă oferă protecție triplă împotriva scurgerilor, mirosurilor neplăcute și umezelii. Vă ajută să păstrați senzația de prospețime, siguranță și încredere în fiecare zi.
Aceasta înseamnă uscat, curat și confortabil

Moale, delicat cu pielea, aeropermisiv

Produsele TENA sunt create să vă ofere protecție și siguranță, dar sunt și moi și delicate cu pielea, ca să vă simțiți uscată, curată și confortabilă.

Găsiți produsul potrivit