Cine suntem

Cu o experiență de peste 50 de ani, TENA este lider mondial în materie de produse pentru și îngrijire medicală pentru controlul incontinenței. 

TENA oferă produse și soluții pentru persoane și instituții medicale din peste 90 de țări și dezvoltă oferte care îndeplinesc nevoile a milioane de oameni la nivel mondial.
 
Suntem în slujba oamenilor
Pe lângă faptul că este o situație surprinzător de comună, incontinența poate apărea la persoane tinere, indiferent de vârsta sau starea generală de sănătate a acestora. Incontinența afectează persoane diferite în moduri diferite. Poate că nu este o afecțiune foarte gravă, însă tabuul social asociat incontinenței poate leza încrederea persoanei afectate. De asemenea, știm că incontinența le poate crea persoanelor afectate o stare de anxietate și o senzație de izolare și că îngrijitorii își doresc adesea să îi ajute pe cei dragi să își păstreze demnitatea, în timp ce profesioniștii se confruntă cu chestiuni de ordin bugetar, dorind să ofere cele mai înalte standarde de îngrijire.
 
O companie  Essity
TENA face parte din Essity, o companie lider la nivel global în domeniul produselor de igienă și al produselor forestiere care oferă produse de îngrijire personală, din hârtie și produse forestiere în aproximativ 100 de țări. Essity este considerată un reper în materie de durabilitate și a fost desemnată una dintre cele mai etice companii din lume.