Imagini de prezentare lenjerie intimă TENA Silhouette, absorbante TENA Lady Slim și TENA Proskin Comfort

Produse foarte performante. Impact redus asupra mediului.

La TENA, ne îmbunătățim continuu: inovăm modele mai inteligente, găsim materiale superioare, dezvoltăm noi soluții pentru a reduce risipa și facem utilizarea energiei mai ecologică și mai eficientă. Datorită acestor eforturi, am redus amprenta de carbon a produselor noastre pentru incontinență cu 21-43% din 2008 – pași esențiali către obiectivul nostru ambițios de a o reduce la jumătate în Europa, până în 2030. Vă prezentăm doar câteva dintre lansările care se evidențiază în cadrul întregii game.

Reducerea impactului. Pas cu pas.

O imagine a progresului nostru recent: materiale mai bune, design mai inteligent și achiziționare de energie electrică regenerabilă certificată. 

Ce este amprenta de carbon și de ce este importantă?

Pentru a fi o parte a soluției, trebuie să știți cât de mult contribuiți la problemă. Aici intervine ideea de amprentă de carbon. Vă oferim o privire rapidă asupra a ceea ce este și a modului în care funcționează.

* Diana Ivanova & Richard Wood, „Gospodăriile din topul poluatorilor din UE, care reprezintă 1%, au o amprentă de carbon de 22 de ori mai mare decât ținta climatică permisă”, The Conversation, 27 august 2020, https://theconversation.com/top-1-of-eu-households-have-carbon-footprints-22-times-larger-than-climate-targets-allow-142357.