Picioare care se plimbă pe o plajă la soare

Nu putem fi perfecți. Dar putem fi mai buni.

Alegem să ne pese, deoarece chiar și pașii mici pot fi importanți. În fiecare zi ne străduim să facem schimbări, deoarece știm că, în mod colectiv, acești pași contează. Mai avem un drum lung de parcurs, dar acest lucru ne motivează să muncim și mai mult. Suntem mândri cu progresul pe care l-am făcut pe parcursul întregului ciclu de viață al produselor noastre pentru incontinență, dar încă nu am ajuns la final. Nici pe departe.

Fiecare pas contează

Aici, la TENA, ne petrecem fiecare zi căutând modalități noi și mai bune de a avea grijă de oameni și de planetă. Misiunea noastră cu Programul TENA Protects ​este să facem alegeri mai bune,​​ recunoscând că ceea ce lăsăm în urmă contează și că fiecare acțiune pe care o întreprindem în prezent poate contribui la o planetă mai sănătoasă în viitor.

Ambalajele produselor TENA

Amprenta de carbon: ce este și progresul TENA

Explorați pașii făcuți de TENA din 2008 pentru a reduce amprenta de carbon a produselor noastre de incontinență. Vedeți câteva dintre progresele noastre cheie în materie de produse și analizați mai atent modul în care funcționează amprenta de carbon și de ce este importantă.

Ilustrarea celor 5 etape din ciclul de viață al unui produs pentru incontinență: materii prime, producție, transporturi, utilizare și gestionarea ulterioară utilizării

Îmbunătățiri de la un capăt la altul

Evaluarea ciclului de viață este o metodă recunoscută la nivel global de măsurare a impactului produselor noastre pentru incontinență în fiecare etapă a ciclului lor de viață. Descoperiți ce implică realizarea produsului dumneavoastră și cum putem să-i îmbunătățim amprenta de carbon în fiecare etapă prin intermediul ciclurilor noastre de viață.