Cei 5 piloni ai noștri în materie de protecție

Faceți cunoștință cu oamenii care vă oferă siguranță.

Suntem pasionați de ceea ce facem și ne interesează să realizăm produse pentru a îmbunătăți starea de bine a tuturor - inclusiv a celor dragi. Pentru noi, siguranța produselor nu este doar importantă, este o chesiune personală.

O fotografie portret a Mariei

Faceți cunoștință cu Maria

1. Furnizori

Corpul nostru merită tot ce este mai bun, așa că avem standarde înalte pentru produsele noastre. Maria ne ajută să găsim furnizori siguri și sustenabili pe tot globul. Ea se asigură că folosim doar materiale de la furnizori care au procese de producție etice și la cele mai înalte standarde de siguranță și calitate.   
 
Nu ne bazăm doar pe ceea ce ni se spune, solicităm informații detaliate de la furnizorii noștri, deci știm exact despre ce este vorba. Și ne asigurăm că respectă standardul Essity cu privire la furnizorii globali: în caz contrar, nu îi acceptăm.  
O fotografie portret a Gunillei

Faceți cunostință cu Gunilla

2. Materiale

Utilizăm doar materiale de înaltă calitate pentru a realiza produsele noastre și verificăm fiecare material, din fiecare produs, în mod regulat și temeinic. 
 
Gunilla este unul dintre experții noștri în materie de siguranță și reglementare a produselor. Ea urmărește cu atenție materialele și ingredientele din produsele noastre și nu îi scapă nimic. Pentru ca un material să fie aprobat de către echipa noastră vigilentă, trebuie: 
 
  • Să fie exact materialul potrivit pentru locul în care va ajunge produsul, tipul de persoană care îl va folosi și pentru durata de timp pentru care va fi folosit. 
  • Să conțină doar substanțe chimice în concentrații sigure, pe baza celor mai actuale date științifice. 
  • Să promoveze în urma procedurilor noastre de testare amănunțite care depășesc cu mult cerințele legale. 
 
Desigur, fiecare material și produs trebuie să respecte toate reglementările și legile existente.   

Utilizăm doar materiale de înaltă calitate pentru a realiza produsele noastre și verificăm fiecare material, din fiecare produs, în mod regulat și temeinic.

Materiale

O fotografie portret a lui Peter

Faceți cunostință cu Peter

3. Testare

Peter este unul dintre specialiștii noștri în siguranța produselor. El testează produsele noastre la maxim, pentru a se asigura că sunt sigure. Testările noastre pentru fiecare material sau produs depășesc de obicei cerințele legale sau ale instrucțiunilor. Programul nostru de testare poate include elemente precum:  
 
  • Analiza urmelor de substanțe chimice nedorite, până la niveluri extrem de scăzute 
  • Verificarea culturii celulare dacă un material este toxic 
  • Teste dermatologice și/sau teste de utilizare a consumatorilor pentru a stabili toleranța pielii (nu vrem să ne lăudăm, dar suntem, de asemenea, co-inițiatori a Programului de gestionare EDANA, care solicită cerințe îmbunătățite pentru produsele absorbante pentru igienă.)  
O fotografie portret a lui Jay

Faceți cunoștință cu Jay

4. Producția

Avem standarde înalte. Procesul nostru de producție bine pus la punct ne permite să creăm în mod constant produse de înaltă calitate, îndeplinind cele mai mari cinci cerințele cheie ale noastre: calitate, sănătate și siguranță, igienă și protecția mediului.  
 
Jay ajută la supravegherea modului în care sunt fabricate produsele noastre și asigură respectarea regulilor stricte atunci când sunt fabricate produsele noastre: 
 
  • Sunt utilizate doar materiale și ingrediente aprobate pentru siguranța produsului.​ 
  • Folosim un sistem de control al calității pentru a ne asigura că toate produsele noastre sunt exact așa cum le dorim. Chiar și agenții de curățare pe care îi folosim în fabricile noastre sunt controlați.  
  • Procesele noastre de fabricație sunt complet controlate pentru a ne asigura că totul funcționează perfect, de la început până la sfârșit.​ 
  • Suntem certificați extern. Urmăm bunele practici de fabricație (GMP) sau aplicăm măsuri suplimentare pentru gestionarea riscurilor pentru diferite tipuri de produse, cum ar fi produsele cosmetice, produsele cu contact alimentar sau dispozitive medicale.​ 

Procesul nostru de producție, bine pus la punct, ne permite să creăm în mod constant produse de înaltă calitate, îndeplinind cele mai mari cinci cerințele cheie ale noastre: calitate, sănătate și siguranță, igienă și protecția mediului.

Producția

O fotografie portret a lui Jennie

Faceți cunostință cu Jennie

5. Contact permanent cu consumatorul

Pentru noi este important ca produsele noastre să funcționeze pentru toată lumea. Așadar, suntem întotdeauna pregătiți să auzim ce aveți de spus despre produsele noastre, bine sau rău. Fiecare reclamație sau opinie este importantă pentru noi. 
 
Jenny știe cât de importante sunt îngrijirea și atenția. Ea monitorizează produsele noastre pentru a se asigura că rămân sigure, chiar și după ce părăsesc fabrica. Dacă primim o reclamație, ea o gestionează imediat pentru a găsi cel mai bun mod de a o remedia. Dacă reclamația este gravă, este reunită în 48 de ore o echipă de experți medicali și siguranța produselor pentru a corecta problema. Dacă - și acest lucru se întâmplă foarte rar - un produs prezintă un defect de siguranță, anunțăm autoritățile competente și apoi planificăm și executăm o retragere a produsului. Și vă ținem la curent pe tot parcursul procesului. 

Bărbați

Pentru bărbații care se confruntă cu incontinenţa urinară

Un bărbat care poartă cască, transpirând în timp ce merge cu bicicleta.