Cât de des ar trebui să vă schimbați absorbantul?

A avea produsele potrivite poate face o mare diferență atunci când trăiești cu incontinență și este la fel de important să te asiguri că aceste produse sunt utilizate în mod corect. Absorbantele TENA vă oferă o protecție excelentă împotriva scurgerilor și mirosurilor și, dacă vă întrebați cât de des se schimbă absorbantele, cum se tratează iritațiile pielii sau cât de des ar trebui să vă schimbați absorbantul în timpul nopții, iată câteva răspunsuri directe.

Ca regulă generală, ar trebui să vă schimbați absorbantele de 3-5 ori pe zi. Acest lucru poate fi diferit de la persoană la persoană, în funcție de diverși factori, cum ar fi starea pielii, cantitatea de scurgeri pe care o experimentați și tipul de produs pe care îl utilizați. Important este să vă schimbați întotdeauna produsele de incontinență înainte ca acestea să depășească capacitatea lor de absorbție. Acest lucru nu numai că previne scurgerile accidentale, ci ajută la evitarea problemelor de igienă a pielii care pot duce la mirosuri neplăcute, dermatită și infecții incomode.

De asemenea, este important să vă asigurați că absorbantul dumneavoastră se potrivește nevoilor dumneavoastră. Aveți grijă să alegeți dimensiunea potrivită, absorbția și tipul de absorbant și asigurați-vă că este fixat în siguranță, cu o potrivire apropiată și confortabilă în zona inghinală. TENA oferă o gamă largă de absorbante concepute pentru nevoi diferite, stiluri de viață și niveluri de absorbție.
TENA-Article-How-often-change-pad-TENA-Discreet-pads-TENA-Level-1-shields-500x500.png

Absorbante TENA pentru bărbați și femei

Protecție împotriva scurgerilor urinare, siguranță și încredere, zi și noapte. Concepute pentru o potrivire sigură și confortabilă, cu o protecție incredibilă.

De ce unii oameni schimbă absorbantele uscate?

Corpul și pielea fiecărei persoane sunt diferite. Și în timp ce toate produsele pentru incontinență TENA sunt moi și absorbante, cu control al mirosurilor, este posibil ca unii utilizatori să dorească în continuare să schimbe absorbantele mai des - în special cei care au un stil de viață activ. Chiar dacă nu ați avut nicio scurgere majoră, schimbarea regulată a tamponului vă poate ajuta să vă simțiți confortabil. Faceți ceea ce simțiți că este cel mai bine pentru dumneavoastră. 

Cum tratezi iritarea pielii?

Expunerea prelungită la umiditate poate provoca iritații și probleme ale pielii. De aceea este foarte important să schimbați frecvent absorbantul de incontinență înainte de a deveni prea plin - cu cât puteți menține mai multă uscăciune, cu atât mai bine. 
 
Dacă se dezvoltă iritații, asigurați-vă că le tratați corect. Mai întâi spălați pielea cu atenție, folosind produsele potrivite, apoi uscați-o cu un prosop. Când zona este curată și uscată, aplicați o cremă de barieră pentru a ajuta la vindecarea și calmarea pielii. Dacă iritația continuă, consultați medicul dumneavoastră.

Dar schimbarea absorbantelor de incontinență pe timp de noapte?

În timpul nopții este o altă poveste. Un somn bun este incredibil de important pentru sănătatea ta, iar produsul tău de incontinență ar trebui să te ajute în acest sens, nu să îți întrerupă somnul.
 
Pentru un somn mai bun și mai confortabil, încercați să utilizați absorbante de noapte. Absorbantele de noapte TENA pentru femei, cum ar fi TENA Normal Night, au Protecție specială pentru poziția culcat, cu o formă și o lungime specifice, pentru o mai bună captare a lichidului atunci când sunt în poziția culcare. De asemenea, sunt mai absorbante în general, astfel încât să puteți continua să dormiți cu mai puține deranjamente, să vă treziți reîmprospătați și să aruncați tamponul dimineața.
 
O absorbție mai mare pe timp de noapte este, de asemenea, și cheia pentru bărbați. De exemplu, protecțiile absorbante TENA Men, nivelul 3, cu zonă de absorbție sigură dual core, vă pot ajuta să rămâneți uscat, încrezător și în control, atât ziua cât și noaptea.

Nu ești singur

Chiar dacă incontinența în diferitele sale forme este extrem de frecventă, stigmatul social care încă o înconjoară poate avea un impact emoțional. La TENA lucrăm din greu pentru a contesta aceste percepții negative și pentru a îmbunătăți conștientizarea și acceptarea.
 
Dacă aveți incontinență, dar nu ați mers încă la un medic, nu uitați că a cere ajutor este un semn de forță, nu de slăbiciune. Încrederea într-un prieten sau o persoană dragă, chiar dacă la început este descurajant, poate fi, de asemenea, o ușurare enormă. În cele din urmă, folosind produsele potrivite, veți fi pregătiți să faceți față provocărilor zilnice fără să vă faceți griji cu privire la scurgeri.
 
Și când vine vorba de cât de des se schimbă absorbantele de incontinență, nu uitați să le schimbați întotdeauna înainte de a deveni prea umede și păstrați zona intimă uscată, curată și protejată, pentru o piele sănătoasă în mod natural.

Pentru informații suplimentare, puteți găsi următoarele articole utile: