Inovații pentru o îngrijire mai bună pentru controlul incontinenței

  La TENA, angajamentul față de inovație se regăsește în tot ceea ce facem. Depășindu-ne în permanență limitele în materie de tehnologii și materiale noi, produsele noastre continuă să îmbunătățească viețile a milioane de oameni.

  Inovații prin experiență

  Cu o experiență de peste 50 de ani, înțelegem impactul mare pe care îl are incontinența și nevoia de îngrijire personalizată și eficientă pentru controlul incontinenței. La TENA, ne dedicăm dezvoltării și inovației pentru a răspunde nevoilor existente; prin urmare, investim continuu în cercetare și utilizarea experienței din viața reală. Înțelegem că fiecare situație este unică și, de aceea, evaluăm fiecare detaliu, de la calitatea vieții și până la costul total al îngrijirii incontinenței. Prin inovarea produselor și serviciilor noastre de înaltă calitate pentru a răspunde nevoilor reale, colaborăm cu dumneavoastră, pentru a oferi o îngrijire cu adevărat eficientă pentru cazurile de incontinență.

  Inovații pentru o îngrijire mai bună pentru controlul incontinenței

  Viitorul îngrijirii pentru controlul incontinenței

  TENA Identifi

  Prin monitorizarea electronică a modelului de evacuare al rezidenților pe o perioadă de 72 de ore, TENA Identifi oferă cunoștințe prețioase care vă pot permite să îmbunătățiți îngrijirea medicală pentru controlul incontinenței. TENA Identifi este inovația care revoluționează îngrijirea medicală pentru controlul incontinenței pentru rezident și pentru îngrijitor. 

  • Calitate îmbunătățită a vieții pentru rezident
  • Rutine de toaletă optimizate
  • Reducerea la minim a timpului de evaluare manuală
  • Selectare optimizată a produselor
  Citiți mai multe despre aceste produse

  TENA Identifi

  TENA Slip și TENA Comfort cu ConfioAir™

  La TENA înțelegem provocările create de menținerea sănătății pielii. TENA Slip și TENA Comfort cu ConfioAir™ sunt produse inovatoare care lasă pielea să respire, sigure, confortabile și delicate cu pielea. 88% dintre îngrijitori au observat beneficiile reale pentru piele oferite de utilizarea produsului TENA Slip cu ConfioAir™. [1]

  Citiți mai multe despre aceste produse

  TENA Slip și TENA Comfort cu ConfioAir™

  Mănușa de spălare umedă TENA

  Mănușa de spălare umedă TENA asigură curățarea confortabilă și eficientă a întregului corp, fără a utiliza apă sau săpun. Mănușa de spălare umedă TENA este foarte eficientă pentru persoanele imobilizate sau care se tem de apă.  Mănușa de spălare umedă TENA permite îmbunătățirea cu 25% a posturii de lucru a îngrijitorilor și reducerea cu până la 38% a timpului petrecut cu procedura de spălare. [2, 3]

  Citiți mai multe despre acest produs

  Mănușa de spălare umedă TENA

  Soluțiile TENA

  TENA își respectă angajamentul de a asigura tuturor o îngrijire mai bună pentru controlul incontinenței. Gama noastră de produse inovatoare și cele mai bune practici de îngrijire sunt create astfel încât să răspundă nevoilor persoanelor și mediului de lucru, oferind confort, discreție și siguranță dovedite. Consilierea, instruirea și asistența specializată sunt personalizate în funcție de locul dumneavoastră de muncă, pentru a ne asigura că beneficiați la maxim de serviciile noastre.

  Soluțiile TENA

  Revoluționăm îngrijirea pentru controlul incontinenței

  Îmbinăm cunoștințele noastre vaste în domeniul îngrijirii medicale pentru controlul incontinenței și al igienei personale cu tehnologii noi pentru a dezvolta inovații ce schimbă vieți. Soluțiile noastre personalizate îmbunătățesc confortul individual, precum și calitatea și eficiența în ansamblu a îngrijirii zilnice. De exemplu, produsul nostru TENA U-Test detectează infecțiile tractului urinar direct de pe absorbant - o creștere semnificativă, într-un mod inovator, a confortului și calității vieții oamenilor.

  O inovație avansată

  Test U TENA

  Referințe:

  1Testarea produsului TENA Slip cu ConfioAir™ cu ajutorul a 242 de îngrijitori din trei țări, 2013.
  2Ministerul sănătății, protecției sociale și sportului din Olanda. Successful Pathways in Care Institutions, 2006 (Extras în limba engleză).
  3LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Summary of Results Washing Without Water, 2013.
  4Date Essity la dosar; 181 de studii de caz din toată lumea cu Soluțiile TENA, în principal în Europa, dar și în SUA, Canada și China. 2011-13.