Servicii pentru farmacii

Serviciile noastră de asistență atrag clienții către afacerea dumneavoastră, oferindu-vă produse și cunoștințe pentru a satisface nevoile acestora.

Îți ajutăm afacerea să crească

În calitate de lider global în îngrijirea medicală pentru controlul incontinenței, atât clienții, cât și farmaciile au încredere în eficiența produselor și serviciilor noastre. Încheiem de mulți ani parteneriate cu farmaciști din toată lumea pentru a obține experiență esențială pe piața îngrijirii medicale pentru controlul incontinenței și a dezvolta instrumentele care susțin cu succes creșterea afacerii dumneavoastră.  

Investim în permanență în cercetare pentru a ne dezvolta și îmbunătăți gama largă de produse și a ne asigura că aveți mereu la dispoziție produsul potrivit pentru a satisface nevoile fiecăruia dintre clienții dumneavoastră. 

Servicii TENA pentru farmacii

Împărtășirea cunoștințelor noastre

Având peste 50 de ani de experiență, avem o înțelegere profundă a celor mai bune practici în îngrijirea medicală pentru controlul incontinenței și igiena personală. Gama noastră de produse și servicii este concepută în baza experienței dobândite în situații din viața reală de farmaciști, îngrijitori și specialiști în incontinență.

TENA știe că clienții dumneavoastră au nevoie de consiliere și asistență în care pot avea încredere. Cu o gamă așa de amplă, este vital ca personalul dumneavoastră să aibă de fiecare dată încredere în produsele pe care le recomandă. Modulele noastre de instruire online și în magazin asigură sfaturi utile atât în legătură cu produsele noastre, cât și din experiența noastră privind scurgerile de urină. 

Ne folosim experiența pentru a vă ajuta să transformați viețile clienților și afacerea dumneavoastră. 

Îndrumarea clienților către compania dumneavoastră

Oferim o gamă de instrumente de marketing pentru a vă susține dezvoltarea afacerii. Campaniile noastre ample desfășurate la televizor și prin materiale tipărite pentru consumatori, precum și website-urile noastre personalizate pentru consumatori cresc nivelul de conștientizare și cererea pentru gama TENA.

În plus, asigurăm materiale de prezentare și promovare pentru campaniile noastre, pe care le puteți utiliza în magazin. 

Ghidurile noastre de selectare a produselor, ofertele promoționale și lansările de produse noi ajută la atragerea clienților către compania dumneavoastră, unde le puteți oferi produse de înaltă calitate care chiar fac diferența.

O gamă largă de instrumente ajutătoare

  • Cursuri de instruire și e-learning pentru dumneavoastră și personalul dumneavoastră

  • Gestionarea categoriilor 

  • Informații despre produse și ghiduri de selectare

  • Materiale de prezentare în magazin

  • Oferte promoționale și mostre gratuite

  • Consiliere clienți

Servicii TENA pentru farmacii

Încheie astăzi un parteneriat cu TENA

La TENA, noi credem că se pot obține diferențe notabile prin colaborare. Din acest motiv, încheiem parteneriate cu profesioniști în domeniul incontinenței din toată lumea, asigurându-ne că produsele și serviciile noastre sunt proiectate pentru a satisface nevoi reale.

Dovezile înseamnă totul și toate produsele noastre sunt testate cu strictețe pentru a ne asigura că sunt de cea mai înaltă calitate. Fiind lider de piață internațional în îngrijirea medicală pentru controlul incontinenței, reputația gamei noastre vorbește de la sine.

Suntem un investitor cheie în cercetarea la nivel mondial, având în permanență ca obiectiv îmbunătățirea și inovarea gamei noastre, pentru a asigura o îngrijire medicală pentru controlul incontinenței mai bună și mai eficientă.

Ne folosim experiența pentru a crea cursuri de instruire personalizate pentru personalul dumneavoastră, astfel încât angajații să aibă încredere că pot oferi cea mai bună asistență și îndrumare posibile. Împărtășim bunele practici în gestiunea categoriilor și promoțiile din magazine.

Devenind partenerul TENA, puteți vedea cum îngrijirea medicală inovatoare pentru controlul incontinenței poate schimba viețile clienților și afacerea dumneavoastră.

Servicii TENA pentru farmacii

Referințe:

1Sondaj pe 600 de femei de peste 35 de ani, NL T1 2014. 
2Kantar Health. Testul pe clienți pentru îmbunătățirea TENA Men. Martie 2016. Date Essity la dosar.