Servicii pentru centrele de îngrijire

  Înțelegem că fiecare centru de îngrijire este unic. Serviciile noastre sunt adaptate special pentru a răspunde nevoilor individuale ale centrului dumneavoastră de îngrijire.

  Îți împărtășim obiectivele de asigurare a unei îngrijiri mai bune

  La TENA, considerăm că lucrul împreună este ceea ce ne diferențiază. Din acest motiv, începem întotdeauna prin a identifica obiectivele individuale ale centrului dvs. de îngrijire. Căutați soluții care să susțină și să încurajeze bunele practici de îngrijire de zi cu zi a rezidenților dvs. sau doriți să îmbunătățiți eficiența și bugetul centrului dvs. de îngrijire? Noi suntem partenerii potriviți. Împreună, vom descoperi și vom implementa soluții personalizate eficiente.

  Serviciile TENA pentru centrele de îngrijire

  Începutul

  Echipa noastră de consilieri include asistente cu o experiență bogată și specialiști în incontinență care, împreună cu dvs., vor implementa soluții eficiente și eficace. Vom colabora cu dvs. și vom ajusta gama de produse pentru a veni în întâmpinarea nevoilor fiecărui rezident în parte. Vom reduce astfel cantitatea de deșeuri și vom asigura confortul optim al rezidenților. Oferim cursuri de instruire personale sau online pentru personalul dvs. Este vorba de cursuri privind utilizarea produselor și cele mai bune practici de îngrijire. Astfel, vă veți optimiza bugetul, iar personalul dvs. va avea mai mult timp pentru îngrijirea propriu-zisă.

  Asistență continuă

  Este esențial ca soluțiile noastre să îndeplinească cu succes obiectivele dvs. Oferim o gamă largă de instrumente de evaluare, care să vă ajute să observați diferența adusă de produsele și serviciile noastre în centrul dvs. de îngrijire. Prin evaluarea realizărilor cantitative (precum reducerea consumului de produse și a cantității de deșeuri) și a celor calitative (îmbunătățirea sănătății pielii, creșterea confortului rezidenților dvs. și creșterea satisfacției personalului) vă sprijinim pentru a implementa schimbări pozitive în centrul dvs. de îngrijire.

  Gama noastră de servicii

  Pentru ca centrul de îngrijire să obțină cele mai bune rezultate, dezvoltăm următoarele strategii:

  • Planuri de îngrijire personalizată

  Încheiem un parteneriat cu clientul pentru a crea planuri personalizate de îngrijire medicală pentru controlul incontinenței ce susțin selecția produselor în funcție de nevoi, schimbarea produselor, rutine de toaletă și igiena personală. Ca parte a planului de îngrijire medicală pentru controlul incontinenței conform celor mai bune practici, abordăm îngrijirea zilnică, pe timp de noapte și îngrijirea pielii atât din perspectiva rezidentului, cât și din cea a personalului. 

  Serviciile TENA pentru centrele de îngrijire

  Modulele noastre de instruire online și cele în persoană vă ajută personalul să adopte proceduri noi și oferim instrucțiuni practice [1] pentru implementarea celor mai bune practici în cadrul mediului de lucru respectiv.

  • Asistență pentru conducerea centrului de îngrijire

  Oferim instrumente de evaluare și asistență financiară pentru evaluarea îmbunătățirilor cantitative și calitative din cadrul centrului dumneavoastră de îngrijire. Soluțiile noastre sunt concepute să susțină logistica zilnică necesară pentru asigurarea unei îngrijiri eficiente și sunt personalizate pentru a îndeplini nevoile individuale ale mediului de lucru respectiv. 

  Oferim îndrumare privind selectarea și comandarea produselor, instruirea personalului și planurile de îngrijire personalizată care promovează cele mai bune practici; ajutăm la reducerea consumului de produse și a timpului dedicat activităților asociate cu incontinența, ceea ce va duce la îmbunătățirea bugetului dumneavoastră.

  Adresa noastră pentru servicii personalizate:

  • Logistica zilnică
  • Gestionarea îngrijirii
  • Finanțe
  • Evaluare

  Referințe:

  1Instrucțiunile TENA de îngrijire medicală pentru controlul incontinenței în centre de îngrijire respectă Carta Europeană a drepturilor și responsabilităților persoanelor vârstnice cu nevoi de asistență și îngrijire pe termen lung (iunie 2010)
  2Date Essity la dosar: 181 de studii de caz din toată lumea cu Soluțiile TENA, în principal în Europa, dar și în SUA, Canada și China. 2011-13.
  3Date Essity la dosar: toate statisticile se bazează pe procentaje medii obținute în urma a 85-181 de studii de caz din toată lumea cu Soluțiile TENA, în principal în Europa, dar și în SUA, Canada și China. Rezultatele variază de la țară la țară și de la un centru de îngrijire la altul. 2011-13.