Produse inovatoare

  TENA Slip și TENA Comfort cu ConfioAir™

  La TENA înțelegem provocările create de menținerea sănătății pielii. Noile TENA Slip și TENA Comfort cu ConfioAir™ sunt inovații care lasă pielea să respire, fiind sigure, confortabile și delicate cu pielea. 88% dintre îngrijitori au observat beneficiile pentru piele oferite de utilizarea produsului TENA Slip cu ConfioAir™. [1]

  Citiți mai multe despre acest produs

  TENA Comfort cu ConfioAir™

  Mănușa de spălare umedă TENA

  Mănușa de spălare umedă TENA asigură o îngrijire și o curățare confortabilă și eficientă a întregului corp, fără a utiliza apă sau săpun. Mănușa de spălare umedă TENA este foarte eficientă în special în cazul pacienților imobili și imobilizați la pat și al persoanelor cărora le este frică de apă. Mănușa de spălare umedă TENA permite îmbunătățirea cu 25% a posturii de lucru a îngrijitorilor și reducerea cu până la 38% a timpului petrecut cu procedura de spălare. [2, 3]

  Citiți mai multe despre acest produs

  Mănușa de spălare umedă TENA

  Test U TENA

  Testul U TENA permite prin intermediul absorbantului depistarea cu ușurință și în mod confortabil a infecțiilor tractului urinar la rezidenții care suferă de incontinență. Testul se așază într-un absorbant curat în momentul schimbării normale a acestuia. Atât colectarea urinei, cât și analiza se realizează în timp ce testul se află în absorbant. Rezidenții nu mai sunt supuși procedurii de colectare a urinei, astfel încât aceștia evită disconfortul inutil și își păstrează demnitatea, reducând totodată volumul de muncă și economisind timp prețios pentru îngrijitori.

  Citiți mai multe despre acest produs

  Test U TENA

  Referințe:

  1Rezultate bazate pe studiul realizat de SCA în 2012, pe un eșantion de bărbați având vârsta de peste 40 de ani din SUA, Marea Britanie, Germania, Italia, Rusia și Mexic. Ministerul sănătății, protecției sociale și sportului din Olanda. Successful Pathways in Care Institutions, 2006 (Extras în limba engleză).
  2Datele SCA la dosar: Toate statisticile se bazează pe procentaje medii obținute în urma a 85-181 de studii de caz din toată lumea cu Soluțiile TENA, în principal în Europa, dar și în SUA, Canada și China.  Rezultatele variază de la o țară la alta și de la un centru de îngrijire la altul, în funcție de situația din fiecare centru înainte de implementarea Soluțiilor TENA. 2011-13.