Împreună pentru o îngrijire mai bună a incontinenţei

  Soluțiile TENA reprezintă oferta noastră integrată de produse inovatoare, cele mai bune practici de îngrijire, instrumente, instruire și asistență specializată. Prin colaborare, putem îmbunătăți starea rezidenților, atmosfera de lucru, mediul și bugetul.

  Îmbunătățește fiecare procedură de îngrijire

  Soluțiile TENA reprezintă o modalitate eficientă de a lucra într-un parteneriat în care ajutăm centrele de îngrijire pentru a găsi, implementa și obține îmbunătățiri cuantificabile în domeniul îngrijirii medicale pentru controlul incontinenței și al igienei personale.

  574x262_video-screenshot_meeting.jpg

  Oferă fiecărui rezident în parte produsele și îngrijirea individualizată corespunzătoare și generează efecte de lungă durată la nivelul întregului centru de îngrijire. Implementarea Soluțiilor TENA este o modalitate dovedită de îmbunătățire a calității vieții rezidenților. Utilizarea produselor și a activităților de îngrijire adecvate pentru fiecare persoană nu înseamnă doar stoparea scurgerilor și menținerea sănătății pielii, ci și îmbunătățirea în egală măsură a atmosferei de lucru, a bugetului și reducerea impactului asupra mediului înconjurător. 

  Oriunde sunt implementate Soluțiile TENA în lume, rezultatele arată o îmbunătățire clară a îngrijirii în 95% dintre centrele de îngrijire. [1]

  Managerii centrelor de îngrijire pot reduce costurile totale, iar personalul poate dedica mai mult timp îngrijirii propriu-zise. O îngrijire adaptată fiecărui rezident în parte astfel încât fiecare să primească îngrijirea corespunzătoare nevoilor sale specifice.

  Pentru mai multe informații despre modul în care dumneavoastră și rezidenții centrului dumneavoastră de îngrijire puteți/pot beneficia de Soluțiile TENA, contactați reprezentantul local TENA. 

  Colaborare

  Procesul nostru în trei etape ajută la identificarea, implementarea și obținerea de îmbunătățiri majore ale planului de îngrijire medicală pentru controlul incontinenței.

  Soluțiile TENA de îngrijire medicală pentru controlul incontinenţei

  Planificare

  Evaluăm activitățile derulate în centrul dumneavoastră de îngrijire pentru a identifica aspectele ce pot fi îmbunătățite. Apoi creăm un plan de acțiune și testăm implementarea Soluțiilor TENA. După testare, vă punem la dispoziție rezultatele și vă indicăm ce îmbunătățiri puteți aduce.

  Instruire

  Când inițiem și punem în aplicare planul de acțiune, ne asigurăm că beneficiați de asistență și îndrumare profesioniste pe parcursul întregului proces. Experții TENA vor instrui, pregăti și oferi asistență personalului dumneavoastră în activitatea zilnică pe măsura implementării Soluțiilor TENA. Personalul va beneficia de asistență de la implementarea planurilor de îngrijire individuale până la selectarea produselor și derularea activităților de îngrijire pentru controlul incontinenței și igienă personală.

  Monitorizare

  În această fază, urmărim rezultatele și evaluăm impactul acțiunilor implementate. Este un proces repetat de monitorizare, având în vedere că Soluțiile TENA înseamnă îmbunătățire continuă. Rezultatele monitorizării și măsurătorii sunt utilizate pentru a crea noi planuri de acțiune pentru noi îmbunătățiri.

  Colaborăm cu cadrele medicale de peste 50 de ani. Parteneriatele profesionale derulate pe parcursul mai multor ani ne-au ajutat să dezvoltăm cele mai bune practici în materie de îngrijire medicală pentru controlul incontinenței și de igienă personală, practici care au fost implementate în întreaga lume.

  Alături de produsele noastre inovatoare de înaltă calitate și accesul la asistență profesională atunci când este nevoie, Soluțiile TENA reprezintă o abordare integrată care ajută la identificarea, implementarea și obținerea de îmbunătățiri în activitatea de îngrijire pentru controlul incontinenței.

  Creșterea calității vieții rezidenților

  Planurile noastre de îngrijire individuală sporesc calitatea îngrijirii medicale pentru controlul continenței, care oferă în egală măsură mai multă demnitate și mai multă independență. Centrele de îngrijire care au implementat Soluțiile TENA înregistrează [2,3]:

  • mai puține întreruperi inutile pentru schimbarea produselor 

  • mai puține scurgeri
  • o igienă zilnică mai confortabilă
  • o mai bună sănătate a pielii

  Soluțiile TENA de îngrijire medicală pentru controlul incontinenţei

  Îmbunătățește atmosfera de lucru

  Fiecare îngrijitor trebuie să aibă întotdeauna încredere în îngrijirea pe care o asigură. Cu ajutorul protocoalelor noastre de îngrijire ușor de urmat, procedurile zilnice de îngrijire se vor desfășura mai eficient și va exista mai mult timp disponibil pentru îngrijire de calitate. Cu Soluțiile TENA personalul poate:

  • Spăla mai puține lenjerii de pat și haine
  • Beneficia de cele mai bune practici de îngrijire

  • Evita schimbări inutile ale produselor

  • Efectua mai puține proceduri invazive de îngrijire a pielii

  • Beneficia de o atmosferă de lucru mai plăcută

  Soluțiile TENA de îngrijire medicală pentru controlul incontinenţei

  O mai bună gestionare a bugetului

  Îngrijirea individualizată reduce consumul de produse, costurile de spălătorie, deșeurile și costurile necesare pentru tratamentul afecțiunilor de la nivelul pielii. Te ajutăm să implementezi cele mai bune practici în materie de îngrijire individuală într-un mod eficient, care să asigure rezultate cuantificabile pozitive atât în ceea ce privește sănătatea, cât și costurile. De exemplu, poți:

  • reduce consumul de produse
  • reduce costurile aferente îngrijirii pielii

  • reduce costurile de spălătorie

  • reduce costurile aferente deșeurilor

  • îmbunătăți eficiența angajaților

  • respecta mai ușor cerințele obligatorii

  Soluțiile TENA de îngrijire medicală pentru controlul incontinenţei

  O calitate mai bună a mediului înconjurător

  Prin eliminarea utilizării inutile a produselor se reduc cantitatea de deșeuri și impactul asupra mediului. Un alt motiv foarte bun pentru o îngrijire individualizată. Prin implementarea Soluțiilor TENA:

  • se reduce consumul de produse pentru controlul incontinenței
  • se reduce consumul de produse de curățare & îngrijire a pielii
  • se reduce consumul de energie
  • se reduc pierderile de materiale

  Soluțiile TENA de îngrijire medicală pentru controlul incontinenţei

  Referințe

  1Date Essity la dosar; 181 de studii de caz din toată lumea cu Soluțiile TENA, în principal în Europa, dar și în SUA, Canada și China 2011-13. 
  2Date Essity la dosar: Toate statisticile se bazează pe procentaje medii obținute în urma a 85-181 de studii de caz din toată lumea cu Soluțiile TENA, în principal în Europa, dar și în SUA, Canada și China.  Rezultatele variază de la o țară la alta și de la un centru de îngrijire la altul, în funcție de situația din fiecare centru înainte de implementarea Soluțiilor TENA 2011-13.
  3Studiul Cowi, Danemarca 2009.