TENA pentru furnizori de servicii medicale

La TENA, oferim asistență și îndrumare personalizată pentru a ne asigura că puteți prescrie întotdeauna cu încredere produse persoanelor aflate în îngrijirea dumneavoastră.

Ajutăm oamenii să își trăiască viața din plin

1 din 4 persoane sunt afectate de scurgeri de urină în decursul vieții. În pofida acestui lucru, multe persoane sunt stânjenite să își împărtășească experiența, încercând în schimb să își rezolve singure problema, făcând compromisuri în materie de confort și potrivire. [1, 2, 3]

În condițiile în care atâtea persoane suferă în tăcere, iar populația continuă să îmbătrânească, apare o reală nevoie de îngrijire personalizată pentru controlul incontinenței. 

La TENA, înțelegem nevoile diverse ale fiecărui individ, fie că este vorba despre o protecție ușoară pentru scurgeri ocazionale sau de nevoia unei siguranțe maxime atât ziua cât și noaptea.

Cei peste 50 de ani de experiență în domeniul îngrijirii medicale pentru controlul incontinenței, gama noastră completă de produse de îngrijire pentru controlul incontinenței și de igienă personală vă ajută să prescrieți mereu produsul corespunzător. Colaborarea cu TENA înseamnă îmbunătățirea calității vieții și rezultate de excepție.

Sfaturi profesioniste

La TENA, înțelegem că încrederea este esențială la prescrierea produselor. De aceea, am creat o serie de sfaturi privind alegerea produselor și instrumente de învățare online care să vă asiste la alegerea produsului corespunzător. Oferind informații din viața persoanelor care se confruntă cu scurgeri de urină, sfaturile noastre profesioniste vă ajută să faceți diferența cu fiecare recomandare.

Referințe:

1Rev Esc Enferm USP, Rita de Cassia Altino Delarmelindo, et al. 2013; 47(2): 296-302.
2Incontinence, Paul Abrams, Consultation on Incontinence, 2005.
3Monitorizarea sănătății mărcii IPSOS, SUA, FR, UK, GE, 2010.
4Essity, Better care, better health „Towards a framework for better continence solutions”. Scurtă prezentare a politicii privind incontinența.