TENA pentru farmacii

Ne bazăm pe experiența noastră pentru a oferi o gamă de servicii de asistență, în magazin și online, pentru a vă ajuta să satisfaceți nevoile clienților și ale afacerii dumneavoastră.

O creștere a nevoii de îngrijire medicală pentru controlul incontinenței

Un sfert dintre bărbații cu vârsta de peste 40 de ani[1] și femeile de peste 35 de ani [1] se confruntă cu scurgeri urinare. Iar datorită îmbătrânirii populației (populației mature), prevalența este în creștere. Aceasta reprezintă o proporție semnificativă a clienților dumneavoastră; mulți dintre aceștia sunt stânjeniți de o discuție referitoare la situația lor și nu folosesc o protecție absorbantă adecvată.[3-5] 

Aceasta înseamnă adaptarea stilului de viață la afecțiunea lor, ceea ce are un impact asupra respectului de sine și a calității vieții.[6] Dar împreună putem face o schimbare. 

TENA are peste 50 de ani de experiență în îngrijirea medicală pentru controlul incontinenței și ne angajăm să deschidem conversația și să vă sprijinim în demersul de a oferi produsele adecvate fiecărui client. 

Cu ajutorul instructajelor cuprinzătoare și al instrumentelor din magazin care vă ajută să abordați clienții, cât și prin gama inovatoare de produse care satisfac orice nevoie, partenerul TENA vă permite să oferiți o îngrijire medicală pentru controlul incontinenței personalizată care va face cu adevărat diferența.

1 din 4 bărbați 
de peste 40 de ani
se confruntă cu scurgeri urinare, 
inclusiv picături și scurgeri.[1]

Ilustrație 1 din 4 bărbați

În timp ce 1 din 4 bărbați de peste 40 de ani se confruntă cu scurgeri urinare (scurgeri post micțiune și scurgeri finale), 1 din 8 bărbați sunt afectați de incontinență urinară (boala scurgerilor involuntare de urină) la un moment dat în viață.[2]

1 din 4 femei
de peste 35 de ani
se confruntă cu scurgeri urinare,
inclusiv mici scurgeri.[2]

471x152_TPW_1-in-4-women.png

Noutăți despre inovațiile TENA

TENA Slip cu ConfioAir™

La TENA înțelegem provocările create de menținerea sănătății pielii. TENA Slip cu ConfioAir™ sunt inovații care lasă pielea să respire, fiind sigure, confortabile și delicate cu pielea. 88% dintre îngrijitori au observat beneficiile pentru piele oferite de utilizarea produsului TENA Slip cu ConfioAir™. [4]

Citiți mai multe despre acest produs

TENA Slip și TENA Comfort cu ConfioAir™

TENA Pants

Proiectat pentru a oferi siguranță purtătorului, chiar și în cazul scurgerilor medii și abundente de urină, TENA Pants sunt purtați la fel ca lenjeria intimă obișnuită și sunt confortabili și siguri. Tehnologia FeelDry™ absoarbe rapid cantități mari de urină în nucleul produsului, îndepărtându-le de piele, ceea ce reduce semnificativ riscul de iritații și infecții ale pielii.

Citiți mai multe despre acest produs

TENA Pants

Referințe:

1Irwin DE et al. Estimări ale prevalenței la nivel mondial privind simptomele tractului urinar inferior, vezica urinară hiperactivă, incontinența urinară și obstrucția tractului urinar. BJUI 2011;108:1132-1139.
2Abrams et al. Incontinence, 5th EDITION 2013. A cincea Consultare internațională despre incontinență. Paris. Februarie 2012.
3Sentimente apărute când vorbiți cu rudele și/sau prietenii despre scurgerile accidentale de urină; monitorizarea mărcii IPSOS, utilizatori cu vârste cuprinse între 35 și 45 de ani, SUA, FR, GE 2010.  
4Studiu Essity 2013, bărbați de peste 40 de ani, Marea Britanie, SUA, GE, IT, MEX, RU, metodologie de auto-raportare, date la dosar, nepublicat.
5Alte soluții includ produse și absorbante sanitare pentru femei, tratament medicamentos, intervenții chirurgicale, adăugarea de șervețele și pernițe în interiorul lenjeriei intime, nicio soluție; monitorizarea sănătății mărcii IPSOS, utilizatori cu vârste între 35 și 45 de ani SUA, FR, UK, GE, 2010. 
6Comitetul pentru promovarea continenței ICS. Săptămâna mondială a continenței. Disponibil la: http://www.ics.org