TENA pentru centrele de îngrijire

TENA își respectă angajamentul de a asigura tuturor o îngrijire mai bună pentru controlul incontinenței. Având o experiență de 50 de ani, vom colabora cu dumneavoastră pentru a găsi soluții personalizate, care să fie perfect adecvate și să ofere funcționalitate optimă, îmbunătățind calitatea îngrijirii.

Asistență dedicată pentru activitatea dumneavoastră zilnică

TENA înțelege că fiecare situație și fiecare persoană sunt unice și pentru noi îngrijirea personalizată reprezintă cheia. Aceasta înseamnă asigurarea de produse și proceduri de îngrijire care sunt personalizate pentru fiecare rezident, precum și pentru mediul de lucru respectiv. Prin încheierea unui parteneriat, vă ajutăm să asigurați un nivel adecvat de îngrijire medicală pentru controlul incontinenţei, care îmbunătățește calitatea vieții rezidenților și eficiența centrului de îngrijire.

Identificarea nevoilor individuale

Asigurăm instrumentele care vă ajută să evaluați nevoile individuale ale fiecărui rezident, astfel încât să puteți oferi fiecărei persoane îngrijirea corespunzătoare. Îngrijire personalizată, eficientă și cu demnitate, întrucât veți înțelege mai bine ce funcționează pentru diferite persoane.

TENA pentru centrele de îngrijire

Planuri de îngrijire personalizată

Planurile de îngrijire adaptate la nevoile rezidenților reprezintă o parte esențială a îngrijirii medicale optime pentru controlul incontinenței. Instrumentele noastre ajutătoare vă ajută să concepeți proceduri de îngrijire personalizată ce implică utilizarea produselor, rutine la toaletă și un regim sănătos de îngrijire a pielii. Planurile personalizate nu doar îmbunătățesc calitatea vieții rezidentului, ci sporesc și eficiența personalului și a mediului de lucru.

Susținem îngrijirea zilnică

Oferim o gamă de instrumente ajutătoare pentru a vă ajuta pe dumneavoastră și personalul dumneavoastră să implementați planuri de îngrijire personalizată. Instruirea noastră online și consilierea profesionistă oferită de asistente cu experiență vă ajută personalul să asigure o îngrijire medicală pentru controlul incontinenţei care are un impact real asupra rezidentului și afacerii dumneavoastră.

Îmbunătățiri susținute

Pentru a ne asigura că îmbunătățirile centrului de îngrijire sunt susținute an de an, oferim o gamă de instrumente pentru a măsura și evalua succesul soluțiilor noastre. Vă ajutăm să vă evaluați în permanență bugetul pe baza costurilor aferente controlului incontinenței și vă oferim, de asemenea, instrumente de măsurare a îmbunătățirilor în ceea ce privește sănătatea pielii rezidenților și nivelul de satisfacție al personalului și al rezidenților.

Referințe:

1Date Essity la dosar: Un studiu asupra produselor și serviciilor pentru controlul incontinenței în contextul îngrijirii persoanelor vârstnice în orașul Copenhaga: Studiu de caz realizat la patru centre de îngrijire. Ianuarie 2011.