PROTECȚII ABSORBANTE PENTRU BĂRBAȚI - CÂT DE DES TREBUIE SĂ LE SCHIMBAȚI?

Când aveți de-a face cu incontinența, este important să aveți produsele potrivite. Dar este la fel de important să vă asigurați că utilizați aceste produse în mod corect. Protecțiile absorbante TENA pentru bărbați au un design discret, masculin și oferă o protecție excelentă împotriva scurgerilor și mirosurilor. Și în ceea ce privește utilizarea, iată câteva răspunsuri directe despre cât de des se schimbă protecțiile absorbante, cum se tratează iritarea pielii și cât de des ar trebui să vă schimbați protecția absorbantă pe timp de noapte.

De câte ori ar trebui să vă schimbați protecția absorbantă?

În general, 3-5 schimbări pe zi sunt aproape corecte. Dar acest lucru poate varia, în funcție de factori precum starea pielii, cantitatea de scurgeri pe care o experimentați și tipul de produs masculin pentru incontinență pe care îl utilizați. Principalul lucru este să vă schimbați întotdeauna produsul de incontinență înainte să depășească capacitatea de absorbție. Acest lucru previne scurgerile accidentale și ajută la evitarea problemelor de igienă a pielii care pot duce la mirosuri urâte, dermatite și infecții.
TENA-Men-Article-How-often-change-pad-Pads-500x500.jpg

Protecții absorbante pentru bărbați

Rămâi uscat și în control, zi și noapte. Concepute pentru o potrivire confortabilă la fel ca lenjeria intimă, cu o protecție excelentă.

De ce unii bărbați schimbă protecțiile absorbante deși sunt uscate?

În timp ce toate produsele absorbante TENA oferă confort și control al mirosurilor, fiecare persoană este diferită, iar unii bărbați - în special cei cu un stil de viață activ - pot alege să schimbe protecțiile absorbante mai des.
 
Chiar dacă tamponul nu este cu adevărat umed, s-ar putea să doriți să-l schimbați din când în când pentru a vă simți bine și fresh. Faceți ceea ce simțiți cel mai bine. Amintiți-vă, când schimbați protecțiile absorbante, să mențineți pielea curată și protejată cu produsele potrivite.

Cum tratați iritarea pielii?

Expunerea prelungită la umezeală poate cauza deteriorarea pielii, motiv pentru care este important să vă schimbați protecția absorbantă înainte de a se umple prea mult. Dacă se dezvoltă iritații, spălați mai întâi pielea folosind produsele potrivite, apoi uscați-o cu un prosop. Când zona este curată și uscată, aplicați o cremă de barieră pentru a vindeca și a calma pielea. Dacă iritația continuă, consultați-vă medicul.

Dar schimbarea protecțiilor absorbante pe timp de noapte?

Noaptea este o poveste diferită. Un somn bun este incredibil de important pentru sănătatea fiecărui bărbat, iar produsul dvs. de incontinență ar trebui să ajute la asta, nu să îl întrerupă.
 
Pentru un somn confortabil, soluția este o protecție cu absorbție mai mare. De exemplu, protecția absorbantă TENA Men level 3, cu Zona de absorbție sigură Dual Core, vă pot ajuta să rămâneți uscat, încrezător și în control, atât ziua, cât și noaptea.

Nu sunteți singur

Incontinența masculină este extrem de frecventă și normală și totuși este însoțită de stigmate sociale. La TENA lucrăm din greu pentru a înlătura aceste percepții negative și pentru a îmbunătăți acceptarea. Dacă aveți incontinență, dar nu ați văzut un medic, amintiți-vă că a cere ajutor este de fapt un semn de forță. Încrederea în cineva apropiat poate fi, de asemenea, o ușurare enormă.
 
În cele din urmă, folosind produsele potrivite, veți fi pregătiți să faceți față provocărilor zilnice fără să vă faceți griji cu privire la scurgeri. Și când vine vorba de cât de des se schimbă protecțiile absorbante pentru incontinență, nu uitați: schimbați-le întotdeauna înainte de a se uda prea mult și păstrați zona genitală uscată, curată și protejată - pentru o piele mai sănătoasă și un control mai bun.