Sfaturi și recomandări

Bucurați-vă de o viață de calitate, urmând sfaturile și recomandările unor bărbați care știu despre ce este vorba. Am adunat toate informațiile de care aveți nevoie direct de la experți.

Sfaturi şi recomandări

Hidratează-te

Hidratează-te

Nu micşora cantitatea de apă băută. Ai putea crede că dacă vei consuma mai puţine lichide vei avea mai puţine scurgeri. Dimpotrivă, aceasta te poate deshidrata, iar urina ta ar putea deveni mai concentrată. Urina mai concentrată poate cauza infecţii ale vezicii urinare. Nimeni nu-şi doreşte asta!
Moderaţie

Moderaţie

Factori precum cafeina, alcoolul şi îndulcitorii artificiali pot creşte nevoia de a merge la toaletă. Nu îţi face griji! Nu trebuie să renunţi la aceste placer. ci trebuie doar să consumi mai puţină cafea, spre exemplu, şi vei sesiza diferenţa.
Renunţă la fumat

Renunţă la fumat

Ştii deja că fumatul dăunează sănătăţii, însă nu strică să îţi mai dăm încă un motiv să te laşi de fumat. Spre exemplu, ştiai că tutunul poate agrava simptomele tractului urinar? Nu trebuie să mai spunem că tusea provocată de fumat îţi agravează scurgerile urinare.
Relaxează-te

Relaxează-te

Stresul nu este plăcut, mai ales că este una dintre cauzele scurgerilor urinare sau unul dintre factorii care înrăutăţesc simptomele. Folosind tehnici de relaxare precum exerciţiile de respiraţie şi meditaţia, poţi ţine mai bine sub control vezica urinară.

Ce spun consumatorii TENA

Iată un sfat privind consumul de lichide care a funcţionat în cazul meu. Încearcă să reduci consumul de lichide cu câteva ore înainte să mergi la culcare.

Dan

67

Ce spun consumatorii noştri

Nu vreau să vadă colegii mei în coşul de gunoi de la baie absorbantele folosite de mine, aşa că le înfăşor în hârtie igienică înainte de a le arunca.

Traian,

42