Cele mai bune soluții de îngrijire

Problemele de incontinență îi pot face pe copii să se simtă jenați și anxioși, astfel că un părinte sau un îngrijitor nu trebuie doar să găsească o soluție pentru a le menține pielea uscată, ci și să îi ajute să se simtă normali, încrezători și fericiți.  Am creat acest ghid pentru a vă prezenta cele mai importante aspecte de luat în calcul la achiziționarea de produse pentru incontinență pentru copilul dumneavoastră.

Cheia este pielea uscată

Scurgerile sunt adesea principala cauză de îngrijorare pentru copii, astfel încât alegerea unor produse cu absorbție eficientă este determinantă pentru fericirea și încrederea acestora. Gama TENA pentru copii încorporează tehnologia FeelDry™, care absoarbe rapid urina de pe piele, astfel încât copilului dumneavoastră să se simtă uscat și confortabil. 

Găsiți cel mai bun produs

Slăbiciunea vezicii urinare îl poate face pe copilul dumneavoastră să simtă că este diferit. Așa că nu dorește să simtă că poartă ceva care atrage atenția asupra problemei lui. Căutați produsele cele mai potrivite pentru nevoilor sale în funcție de: 
 
  • Vârsta
  • Mărime - circumferința abdomenului și a pulpelor
  • Nivelul de incontinență - cantitatea scurgerilor 
  • Activitate - produse de zi pentru perioada activă sau produse de noapte pentru somn
 
Aceasta înseamnă că nu este nevoie să cumpărați întotdeauna produsele cu cea mai mare putere de absorbție și că aveți nevoie de produse diferite pentru zi și noapte. Pe măsură ce copilul crește, puteți trece de la scutecele Libero la chiloții TENA. Trecerea îl poate ajuta pe copil să simtă că a mai crescut, folosind un produs care arată și se simte ca o lenjerie intimă.
 
Neutralizanții mirosului reprezintă un alt element extraordinar care îl ajută pe copil să se simtă confortabil, chiar și după un accident.

Fiți delicați cu pielea

Îngrijirea pielii este un alt element important la care trebuie să vă gândiți în cazul incontinenței. De la șervețelele umede care curăță și hidratează în mod eficient până la înlocuirea săpunului cu produse de curățare cu acțiune delicată, o îngrijire corectă a pielii îl poate scăpa pe copilul dumneavoastră de iritații inutile.
 
Pentru a afla mai multe despre produsele de care ar putea beneficia copilul dumneavoastră, consultați gama TENA pentru îngrijirea pielii.

Protecție absorbantă suplimentară în timpul nopții

Achiziționarea unei protecții absorbante pentru saltea, precum alezele TENA, poate reduce îngrijorarea cauzată de accidentele nocturne. Când faceți patul copilului, întindeți un cearșaf, apoi protecția absorbantă pentru saltea și apoi încă un cearșaf. Astfel, puteți schimba lenjeria cu ușurință după un accident când sunteți adormiți: nu trebuie decât să îndepărtați primul cearșaf și protecția absorbantă. De asemenea, este bine să aveți la îndemână pijamale curate.