De ce TENA

De ce persoana dragă merită TENA

Când îngrijiți o persoană ce suferă de incontinență, aveți multe lucruri de făcut și de luat în calcul. De aceea, este important să beneficiați de protecție pe care vă puteți baza. Astfel, nu mai pierdeți timp întrebându-vă: Este suficient de absorbant? Va preveni mirosurile neplăcute? Este confortabil? Este bun pentru piele?
 
Ascultăm permanent cadrele medicale și îngrijitorii ca tine. Am învățat care sunt nevoile acestora și ale persoanelor în vârstă pe care le îngrijesc. Aceasta ne-a ajutat să dezvoltăm produse de protecție superioare pentru incontinență și îngrijirea pielii, soluții pe care vă puteți baza că îi vor oferi persoanei dragi cea mai bună îngrijire.

Absorbție puternică

Urina este foarte fluidă și curge ușor, putând să se scurgă pe haine și așternuturi într-o clipă în lipsa unei corespunzătoare. Produsele TENA sunt concepute pentru a se potrivi bine, confortabil și sigur și încorporează suprafețe cu absorbție foarte rapidă pentru a evita riscul apariției scurgerilor. Absorbția rapidă înseamnă mai puține scurgeri și schimbări de lenjerie.

Prospețime excepțională

Datorită produselor TENA, persoana dragă se poate bucura de compania celorlalți fără să-și facă griji pentru mirosurile neplăcute. Protecția pentru incontinență pe care o oferim este concepută să neutralizeze bacteriile și amoniacul care provoacă mirosuri nedorite. Așa că persoana dragă se poate relaxa și poate să se simtă încrezătoare când este împreună cu familia sau prietenii.

Uscare excepțională

Pentru a ajuta persoana dragă să se simtă confortabilă este nevoie să îi păstrați pielea uscată. De aceea, tehnologia FeelDry™ este o parte importantă a produselor noastre cu nivel mai mare de protecție. Absoarbe urina atât de rapid încât suprafața pielii se usucă aproape instantaneu. Este un lucru încurajator, mai ales dacă aveți grijă de o persoană care nu poate să spună când are nevoie să fie schimbată. De asemenea, este benefic pe timp de noapte, când numărul de schimbări posibile este redus. Eliminând umezeala și păstrând pielea excepțional de uscată, produsele TENA ajută persoana dragă să se bucure de confort maxim.

Mai puține probleme de piele

TENA protejează împotriva riscurilor provocate de urină, aceasta fiind foarte dură cu pielea îmbătrânită a persoanei dragi. Aceasta se poate irita mai ales dacă stă așezată sau întinsă perioade îndelungate. De aceea, produsele noastre sunt concepute pentru a ține la distanță urina, astfel încât suprafața absorbantă care intră în contact cu pielea să rămână moale și uscată. Achiziționați produsele noastre unice TENA Flex. Sunt concepute pentru a reduce iritarea pielii provocată de imobilizarea în poziția întinsă sau așezată, din cauza unor boli sau dizabilități îndelungate.

Schimbare mai ușoară

Datorită faptului că trebuie ridicată, schimbarea unei persoane care suferă de incontinență poate fi foarte dificilă. Mai ales dacă trebuie să stea întinsă atunci când o schimbați. TENA Flex a fost conceput special pentru a rezolva această problemă. Reduce efortul mușchilor spatelui îngrijitorului, făcând procesul de schimbare mai ușor și mai confortabil pentru dumneavoastră și pentru persoana dragă.