Îngrijirea de calitate este rentabilă

Când este vorba despre incontinență, binele copilului trebuie să fie prioritatea dumneavoastră absolută ca părinte sau îngrijitor. Uneori, costurile suplimentare pentru îngrijire, pe lângă cunoștințele necesare pentru gestionarea situației, pot crește nivelul de stres. Nu doar costurile financiare, ci și timpul irosit pentru gestionarea problemei în detrimentul timpului pe care doriți să-l petreceți alături de copilul dumneavoastră. Investiția în produse adecvate nevoilor și situației copilului vă poate salva pe termen lung. 

Mai puține scurgeri înseamnă mai puține schimbări

Protecția absorbantă sigură și asigurarea eficientă a senzației de uscare înseamnă mai puține scurgeri. Ceea ce înseamnă că veți pierde mai puțin timp schimbând și spălând, veți arunca mai puține lucruri și veți reduce costurile. 

Preveniți iritarea inutilă a pielii

Căutați întotdeauna produse de calitate, testate dermatologic. Nu numai că vă vor ajuta să îi asigurați copilului o piele catifelată și sănătoasă, dar nu mai trebuie să aruncați produse care îi irită pielea.

Dați-i încredere

Alegerea produselor potrivite reprezintă, de asemenea, un beneficiu uriaș nu numai pentru sănătatea fizică a copilului, ci și pentru starea sa emoțională. Protecția absorbantă eficientă cu absorbție rapidă previne umezeala și scurgerile, astfel încât copilul să se simtă în siguranță și confortabil, fiind așadar mai încrezător și fericit.

Protecția absorbantă economisește timp și bani

Pe lângă protecția împotriva umezelii oferită de un chilot, chilot de tip pull-up sau scutec, o aleză TENA (protecție absorbantă pentru saltea) este modul inteligent de a absorbi umezeala cauzată de enurezis. Acest lucru vă permite să prelungiți durata de viață a saltelei și să scăpați de stresul schimbatului de scutece în timpul nopții. O soluție bună în acest sens este să întindeți mai întâi un cearșaf, apoi aleza și, la final, încă un cearșaf. Astfel, după un accident în timpul nopții, puteți îndepărta cu ușurință primele două straturi și patul este gata făcut. 
 

Planificați cumpărăturile

O altă modalitate excelentă de a economisi timp și bani pentru lucruri mai importante este să faceți o listă de cumpărături și să o respectați. În felul acesta, veți cumpărați strict ceea ce aveți nevoie și veți evita cumpărăturile făcute impulsiv. În materie de produse pentru incontinență, gândiți-vă la nevoile specifice ale copilului, în funcție de vârstă, mărime, greutate și activitate, pentru a vă asigura că alegeți produsul potrivit.  
 
Pentru a afla care sunt cele mai bune produse pentru copilul dumneavoastră, consultați gama completă de produse TENA pentru copii.

Asistență financiară

În unele țări, puteți obține sprijin financiar pentru produsele de incontinență prescrise copilului dumneavoastră. Pentru vă informa și a afla dacă este și cazul dumneavoastră, discutați cu medicul dumneavoastră sau cu un alt cadru medical.