Andreea povestește despre cum gestionează incontinența

„Îmi era teamă să nu observe cineva”

Povestea Andreei

„Ca vânzătoare într-un magazin de îmbrăcăminte, sunt toată ziua în picioare și mă ocup permanent de clienți. Cu mulți ani în urmă am început să am scurgeri de urină când făceam efort fizic. De exemplu, dacă ridicam ceva greu în depozit, mă puteam trezi cu câteva picături de urină pe lenjerie. Mă temeam să nu observe ceva vreun coleg – sau chiar un client.
 
Mai întâi am ezitat, apoi i-am povestit celei mai bune prietene, Gabi. Ea mi-a recomandat un absorbant special pentru . A fost minunat și am fost mulțumită de ele ani la rând. Însă în timp problema mea s-a amplificat, iar absorbantele nu îmi mai ofereau suficientă protecție.
 
Când am auzit despre noul chilot de protecție TENA am fost foarte sceptică. Să port un absorbant zilnic în chilot nu era o problemă, dar să renunț la chilotul meu confortabil și să port chilot de protecție? Mi se părea ceva de neconceput. Totuși, curiozitatea a învins și mi-am comandat o mostră gratuită. Măcar să îl încerc. 
 
Când mi-a sosit pachetul, mă așteptam la niște chiloți groși, demodați, vizibili pe sub îmbrăcăminte. Însă a fost exact opusul: chilotul de protecție TENA îmi stă strâns pe corp și are un model frumos. Nu vede nimeni că port pe sub blugi un produs destinat slăbiciunii vezicii urinare, chilotul de protecție fiind mult mai absorbant decât absorbantele. Este exact senzația de siguranță pe care o căutam. Acum port chilot de protecție TENA în fiecare zi fără măcar să mai observ diferența.”