Incontinența imperioasă la femei

V-ați surprins căutând cu privirea toaleta de fiecare dată când intrați într-o încăpere nouă? Simțiți aproape constant nevoia de a urina – chiar dacă abia ați făcut-o? Vă treziți de câteva ori pe noapte să mergeți la toaletă?
 
Nevoia frecventă – și întotdeauna bruscă – de a urina, care se poate solda cu scurgeri involuntare de urină, se numește imperioasă. Adesea mai este numită și , cu scurgeri accidentale. Nu este cunoscută întotdeauna cauza precisă a acestui tip de slăbiciune a vezicii urinare, însă se crede că receptorii din musculatura vezicii trimit creierului semnale greșite, indicând faptul că vezica ar fi mai plină decât este de fapt. 
 
Există anumite lucruri care pot afecta incontinența imperioasă, cum ar fi prea mult sau prea puțin lichid băut, infecții ale tractului urinar, constipația și medicația. 
 
Pentru a gestiona incontinența imperioasă, puteți încerca:
 
  • să beți mai mult sau mai puțin decât o faceți de obicei
  • să evitați cafeaua, ceaiul negru și băuturile energizante, acestea având efect iritant asupra vezicii 
 
Majoritatea femeilor gestionează aceste simptome ale incontinenței imperioase cu absorbante sau chiloți de protecție. La TENA, am dedicat ani buni de cercetare și dezvoltare creării de produse care să vă ofere încredere și siguranță. Tehnica noastră unică absoarbe rapid urina de la suprafață ducând-o în interior și blocând-o acolo. Vizitați pagina noastră de produse ca să găsiți produsul potrivit sau să comandați o mostră gratuită.