Protecție triplă împotriva scurgerilor, mirosurilor și umezelii

Vă ajută să păstrați senzația de prospețime, siguranță și încredere în fiecare zi.

Incontinența este o afecțiune răspândită în toată lumea. Dacă sunteți una dintre numeroasele persoane care se confruntă cu scurgeri urinare, trebuie să știți că aceasta nu trebuie să vă împiedice să vă trăiți viața din plin. 
 
Toate produsele noastre din gama TENA Lady sunt concepute astfel încât să vă păstrați încrederea și să vă simțiți în siguranță toată ziua, indiferent de situație. Produsele din gama TENA Lady oferă protecție triplă împotriva scurgerilor, mirosurilor neplăcute și umezelii. Vă ajută să păstrați senzația de prospețime, siguranță și încredere în fiecare zi.
 
Acestea funcționează în felul următor: 
Pictogramă cu patru săgeți arătând spre o picătură
Vă menține pielea uscată
Produsele TENA Lady sunt concepute cu grijă pentru a menține pielea uscată. Stratul superior absoarbe lichidul rapid și eficient, apoi îl blochează la interior.
Pictogramă cu săgeți ce pornesc dinspre un punct central
Controlează mirosurile neplăcute
Toate produsele TENA Lady au microperle de prospețime active unice ce blochează urina, reducând amoniacul ce cauzează apariția mirosurilor neplăcute.
Pictogramă cu un chilot
Concepute pentru siguranță
Produsele TENA Lady sunt concepute având în vedere corpul feminin, pentru o fixare sigură și confortabilă. Gama noastră amplă de produse oferă protecție avansată pentru toate nevoile, de la cele mai ușoare absorbante până la chiloți de protecție, ajutând femeile să se simtă în siguranță.