Ocazii

Răspundeți mereu afirmativ când este vorba de lucrurile bune din viață

Când călătoriți, mergeți la plajă sau vă băgați în pat pentru un somn bun după o zi agitată. Oamenii au dreptul să-și trăiască viața din plin, iar nu ar trebui să vă împiedice să faceți ceea ce vă doriți. Produsele TENA Lady sunt create pe baza unor studii aprofundate și extinse și oferă o gamă completă de produse de diverse forme, mărimi și niveluri de absorbție adaptate nevoilor individuale. 
 
Gama acoperă protecția pentru , de la cele mai simple, până la cele mai dificile situații, chiar și pe cele poate mai dificil de gestionat decât altele. Nu vrem să refuzați excursia de la sfârșitul săptămânii, petrecerea pe plajă sau călătoria din vacanță. Nu permiteți slăbiciunii vezicii urinare să vă stea în cale.
 
Aplicați sfaturile următoare pentru a gestiona incontinența și o vezică urinară slabă când călătoriți sau când vreți să aveți un somn liniștit:
 
  • Controlați cantitatea de lichid pe care o beți înainte de culcare sau de călătoria cu avionul. Totuși, nu uitați că dacă beți prea puțin lichid vezica urinară se poate irita, creând senzația imperioasă de urinare. 
  • Planificați-vă opririle pentru toaletă înainte de a porni în călătorie. Folosiți Hărți Google pentru a identifica restaurantele, parcurile sau centrele comerciale unde puteți merge la toaletă, ca să stați liniștită în timpul călătoriei.  
  • Adăugați câteva exerciții kegel la rutina dumneavoastră matinală. Câteva minute pe zi de antrenament pentru planșeul pelvian pot reduce riscul scurgerilor.
  • Descărcați o aplicație care vă arată unde se află cea mai apropiată toaletă. Aveți de unde alege din App Store sau Google Play.