Absorbante pentru incontinență pentru femei - cât de des ar trebui să le schimbați?

Dacă aveți de-a face cu scurgeri imprevizibile din cauza incontinenței, este important să utilizați produsele potrivite. TENA pentru femei oferă protecție excelentă și discretă împotriva scurgerilor și mirosurilor. Și pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună utilizare a produselor noastre, iată câteva sfaturi simple cu privire la cât de des se schimbă absorbantele, cum se tratează iritațiile pielii și cât de des ar trebui să vă schimbați absorbantul pe timp de noapte.

De câte ori ar trebui să vă schimbați absorbantul?

Vă recomandăm să vă schimbați absorbantul de 3-5 ori pe zi. Dar fiecare femeie este unică, deci acest lucru poate varia în funcție de factori precum starea pielii, cantitatea de scurgeri pe care o experimentați și tipul de produs pe care îl utilizați.
 
Cel mai important sfat este că întotdeauna trebuie să schimbați produsul de înainte ca acesta să depășească capacitatea sa de absorbție. Acest lucru ajută la evitarea scurgerilor accidentale și la contracararea problemelor de igienă a pielii care pot duce la mirosuri urâte, dermatite și infecții.
 
Absorbantul dumneavoastră trebuie să fie potrivit nevoilor dumneavoastră. Este important să alegeți dimensiunea potrivită, nivelul de absorbție și tipul de absorbant. De asemenea, asigurați-vă că obțineți o potrivire cât mai apropiată și confortabilă în zona inghinală. Și amintiți-vă, indiferent de stilul dumneavoastră de viață și de cerințele de absorbție, TENA are doar absorbante feminine potrivite pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.
TENA Discreet Mini and TENA Silhouette Noir Mini

Absorbante TENA pentru femei

Cu absorbantele pentru incontinență, nu vei avea senzația de umezeală și te vei simți sigură și încrezătoare, atât ziua cât și noaptea. Concepute pentru o potrivire sigură și confortabilă, cu o protecție incredibilă.

De ce unele femei schimbă absorbantele uscate?

Toate produsele de TENA sunt confortabile și absorbante și asigură controlul mirosurilor. Dar fiecare femeie este diferită și, dacă trăiți o viață activă, poate doriți să schimbați absorbantele mai des.
 
Chiar dacă nu ați avut scurgeri majore, schimbarea absorbantului vă poate ajuta să vă simțiți încrezătoare și confortabilă. Ascultă-ți corpul și fă ceea ce se simte cel mai bine. Nu uitați, când schimbați absorbantele, să păstrați pielea din zona perineală curată și protejată cu produsele potrivite.

Cum tratezi iritarea pielii?

Rețineți că expunerea prelungită la umiditate poate provoca deteriorarea pielii. Acesta este motivul pentru care este important să vă schimbați absorbantul de înainte de a se umple prea mult. Dacă se dezvoltă iritații, spălați mai întâi pielea folosind produsele potrivite, apoi uscați-o cu un prosop. Când zona este curată și uscată, aplicați o cremă de barieră pentru a vindeca și a calma pielea. Consultați-vă medicul dacă iritația continuă.

Dar schimbarea tampoanelor de incontinență pe timp de noapte?

Un somn bun este incredibil de important pentru sănătatea fiecărei femei. Produsul dvs. de ar trebui să vă ajute, nu să îl întrerupă.
 
Cheia unui somn confortabil este un absorbant cu o absorbție mai mare. De exemplu, TENA Lady Maxi Night cu PROTECȚIE TRIPLĂ, cu absorbție suplimentară atunci când stai întins, menține pielea uscată și oferă siguranță și încredere toată noaptea.

Nu esti singură

Incontinența feminină este foarte frecventă și normală și totuși este însoțită de stigmate sociale. La TENA lucrăm din greu pentru a contesta aceste percepții negative și pentru a îmbunătăți acceptarea. Dacă aveți , dar nu ați văzut încă un medic, amintiți-vă că a cere ajutor este de fapt un semn de forță. Încrederea în cineva apropiat poate fi, de asemenea, o ușurare enormă.
 
În cele din urmă, folosind produsele potrivite, veți fi pregătită să faceți față provocărilor zilnice fără a vă face griji cu privire la scurgeri. Și când vine vorba de cât de des se schimbă tampoanele pentru incontinență, nu uitați: schimbați-le întotdeauna înainte de a se uda prea mult și păstrați zona genitală uscată, curată și protejată - pentru o piele mai sănătoasă și un control mai bun.

Articole similare